نوشته شده توسط : chudae

درست در روزهایی كه ستاد انتخاباتی باراك اوباما توانسته بود با میلیون ها دلار آگهی تلویزیونی و سخنرانی های پی در پی، موضوع دارایی های میت رامنی را به بحث روز آمریكا تبدیل كند، كاندولیزا رایس، وزیر خارجه سابق ایالات متحده، به عنوان یكی از نامزدهای معاونت رامنی مطرح شد.

افزایش مالیات و افزایش هزینه های دولت در امور اجتماعی، رویكرد كلی دموكرات های آمریكاست كه در اصطلاح، جناح چپ حكومت را تشكیل می دهند. در مقابل، كاهش مالیات، میدان دادن به بخش خصوصی و توازن بودجه از طریق كاهش هزینه های دولتی به ویژه در امور اجتماعی، رویكرد جمهوری خواهان این كشور است.

در شرایطی كه فشار اقتصادی ناشی از بحران مالی در غرب و تداوم نرخ بالای بیكاری، می توانست حربه ای در دست حزب مخالفت دولت باشد، اوباما توانسته بود در هفته های اخیر، با پافشاری بر ضرورت انتشار اظهارنامه های مالیاتی رامنی، وی را در تنگنا قرار دهد.

اوباما بارها این پرسش را مطرح كرده است كه اگر رقیب میلیونر وی، هیچ چیزی برای مخفی كردن ندارد، چرا حاضر به انتشار اظهارنامه های مالیاتی اش نیست؟

البته استدلال اوباما، یك جریان 'برد – برد' برای دموكرات ها محسوب می شود. طبق قانون، شركت ها و صاحبانشان، موظف به انتشار اظهارنامه های مالیاتی خود نیستند و تنها چیزی كه باید هر سال منتشر كنند، 'ترازنامه مالی' شركت است. اگر رامنی از انتشار اظهارنامه های مالیاتی اش سر باز بزند، مرتكب خطایی نشده، اما بر اتهام های دموكرات ها دامن زده است و اگر اظهارنامه هایش را منتشر كند، از نظر روانی، ستاد انتخاباتی خود را در موضع انفعال و پاسخگویی قرار داده است.

در چنین دوراهی سختی است كه ناگهان اعلام 'احتمال نامزدی كاندولیزا رایس به عنوان معاون میت رامنی'، گفتمان غالب در رسانه های آمریكا را تغییر می دهد؛ هرچند ممكن است این احتمال هرگز به واقعیت نپیوندد.

با توجه به اینكه دقیقا 10 روز دیگر مسابقات المپیك لندن آغاز می شود، رامنی این فرصت را یافته كه از حالا تا یك ماه بعد، از موضع قدرت در افكار عمومی آمریكا حاضر شود. اهرم های قدرت رامنی در افكار عمومی آمریكا در ادامه بررسی شده اند:

1. المپیك لندن

این نامزد جمهوری خواه، 10 سال پیش، مدیر المپیك زمستانی سالت لیك سیتی در آمریكا بود و خاطرات خوش آن المپیك نزد مردم این كشور در كنار ادعای مدیریت اجرایی قوی ، اكنون المپیك لندن را به فرصتی تبلیغاتی برای رامنی تبدیل كرده است.

در همین راستا، قرار است میت رامنی برای حضور در مراسم افتتاحیه المپیك به لندن سفر كند و قطعا رسانه های دست راستی آمریكا آن را پوشش خواهند داد.

هرچند، باراك اوباما نیز برای آنكه فرصت تبلیغاتی لندن را به طور كامل در اختیار رقیب خود قرار ندهد، همسرش را 'در راس یك هیات دولتی' به مراسم افتتاحیه خواهد فرستاد.

2. معرفی معاون

احتمالا رامنی چند روز پس از آغاز المپیك، پیش از آنكه هیجان ناشی از تبلیغات سیاسی – المپیكی سرد شود، معاون خود را معرفی خواهد كرد. هر چند معرفی معاون، پیش از مراسم المپیك هم دور از ذهن نیست.

اهمیت معرفی معاون در نظام انتخاباتی آمریكا بسیار زیاد است. هواداران حزبی، معمولا به نامزد ریاست جمهوری از حزب خود در هر صورت رای می دهند، اما معاون رییس جمهوری است كه می تواند آرای بی طرف ها و كسانی كه هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند را جذب كند.

معاون، همچنین نقش تكمیل كننده نامزد را هم ایفا می كند. به عنوان مثال، باراك اوباما، در سال 2008 كه نامزد ریاست جمهوری آمریكا شد، نماینده تازه وارد مجلس سنا بود و تقریبا هیچ تجربه ای به ویژه در امور حكومتی و بین المللی نداشت. انتخاب 'جوزف بایدن' به عنوان سناتور قدیمی و عضو ارشد كمیسیون روابط بین الملل كنگره، این نقیصه را پوشش می داد.

2 – الف – كاندولیزا رایس

رایس دارای دكترای علوم سیاسی و استاد دانشگاه استانفورد در آمریكاست .

وی در مبارزات انتخاباتی با توجه به دو عامل 'جنسیت' و 'رنگ پوست' می تواند زنان و اقلیت های نژادی آمریكا را به خود جلب كند.

اما سه مشكل عمده بر سر نامزدی كاندولیزا رایس وجود دارد:

یك. رایس پیشتر از آزادی سقط جنین پشتیبانی كرده بود. این یكی از خط قرمزهای حزب جمهوری خواه به عنوان حزب مذهبی و دست راستی آمریكا است. انتخاب رایس به سمت معاون رامنی، حتی اگر با مخالفت حزبش روبرو نشود، به دموكرات ها این امكان را خواهد داد كه میت رامنی را به پایدار نبودن بر باورهای سیاسی اش متهم كنند.

دو. باراك اوباما تقریبا یك ماه پیش اعلام كرد كه اگر دوباره رییس جمهور شود، به 'فرزندان مهاجران غیرقانونی' اجازه اقامت دایم در خاك ایالات متحده را خواهد داد. موضوع مقابله با مهاجرت غیرقانونی از اركان سیاست های جمهوری خواهان است و این شعار اوباما، سبب شده كه در همین یك ماه، اكثریت بالایی از لاتین تباران آمریكایی هوادار وی شوند. تغییر نظر اقلیت های قومی از طریق معرفی كاندولیزا رایس بسیار بعید به نظر می رسد.

سه. اگرچه وزارت كاندولیزا رایس از سال 2005 به بعد، سبب شد كه آمریكا از بحران روابط با متحدان اروپایی خود خارج شود، اما در هر حال، وی نمادی از دوران زمامداری جرج بوش پسر است و ممكن است دموكرات ها بتوانند از او برای یادآوری تلخی های ریاست جمهوری بوش نزد مردم آمریكا استفاده كنند.

نكته دیگر این است كه هر بار از كاندولیزا رایس درباره احتمال معاونت رامنی پرسیده شده، وی قاطعانه چنین احتمالی را رد كرده و گفته است ترجیح می دهد در دانشگاه به فعالیتش ادامه دهد.

2 – ب – ماركو روبیو

نظام انتخابات ریاست جمهوری در آمریكا بر تصاحب آرای انتخاباتی ایالت ها استوار است و نه بر شمار رای دهندگان. اگرچه میان 'رای انتخاباتی' ایالت ها و میزان جمعیت شان كمابیش ارتباطی وجود دارد، اما كارشناسان این روش انتخاباتی را شیوه ای سالم نمی دانند. چنانكه ایالت های وایومینگ با بیش از 500 هزار نفر، داكوتای شمالی با بیش از 600 هزار نفر، داكوتای جنوبی با 800 هزار نفر و مونتانا با حدود یك میلیون نفر جمعیت، هر كدام سه رای انتخاباتی دارند.

هر نامزدی كه حتی با تفاوت یك رای در ایالتی پیروز شود، كل آرای انتخاباتی آن ایالت را از آن خود می كند.

از میان 50 ایالت آمریكا، رای دهندگان در 9 ایالت (فلوریدا، اوهایو، ویرجینیا، آیوا، پنسیلوانیا، كلورادو، كارولینای شمالی، نوادا و نیوهمپشایر) گرایش آشكار به حزب خاصی ندارند و ممكن است به هر كدام از دو نامزد ریاست جمهوری رای دهند. به همین دلیل، بیشترین رقابت انتخاباتی سال 2012، در همین 9 ایالت خواهد بود. از آنجایی كه حزب جمهوری خواه با رنگ قرمز و حزب دموكرات با رنگ آبی شناخته می شود، ایالت های بی طرف را گاه با عنوان 'خاكستری' معرفی می كنند.

ماركو روبیو، سناتور تازه وارد، جوان و محبوب ایالت فلوریدا است. انتخاب او به عنوان معاون رامنی، ممكن است 29 رای انتخاباتی ایالت فلوریدا را برای جمهوری خواهان تضمین كند.

روبیو پدر و مادری كوبایی دارد كه به آمریكا مهاجرت كرده اند و خود او متولد آمریكا است. همین تبار لاتینی، ممكن است بخشی از آرای لاتین تباران را به سوی جمهوری خواهان بازگرداند.

اما دو مشكل بزرگ بر سر راه روبیو برای معاونت ریاست جمهوری قرار دارد:

یك. وی پیش از این، یكبار به استفاده نابجا از حساب های كارت اعتباری حزبش متهم شده بود و اگرچه اتهام وارده بسیار جزیی بود، اما همین می تواند برای او در رقابت های ریاست جمهوری دردسرساز شود.

دو. اگر تا روز معرفی معاون میت رامنی، مسجل شود كه جمهوری خواهان در نظرسنجی های ایالت فلوریدا از باراك اوباما پیشی گرفته اند، ممكن است رامنی به جای انتخاب ماركو روبیو، فردی را به معاونت برگزیند كه آرای یك ایالت دیگر (مثلا اوهایو) را برایش تضمین كند.

2 – پ – راب پورتمن

رابرت پورتمن، حقوق دان، وكیل دادگستری و سناتور آمریكا از ایالت اوهایو است. وی پیشتر، نماینده اوهایو در مجلس نمایندگان آمریكا بود.

ناظران سیاسی، راب پورتمن را به عنوان 'نامزد بی خطر' می شناسند كه ریسك كمتری را متوجه میت رامنی خواهد كرد. اگرچه 'پورتمن' جاذبه های فردی ماركو روبیو را ندارد، اما ایالت او (اوهایو)، جزو ایالت های خاكستری است و 18 رای انتخاباتی دارد. پورتمن یكی از نامزدهای جدی برای معاونت رامنی است.

2 – ت – باب مك دانل

رابرت (باب) مك دانل، فرماندار ایالت ویرجینا و سرهنگ سابق نیروی زمینی آمریكاست. وی پیش از فرمانداری ویرجینیا، دادستانی كل این ایالت را نیز برعهده داشت.

ویرجینیا به طور سنتی سرخ رنگ بود، اما در انتخابات 2008 به باراك اوباما رای داد. اهمیت بازگشت ویرجینیا به اردوگاه جمهوری خواهان سبب شده كه 'مك دانل' به عنوان یك نامزد جدی معاونت ریاست جمهوری مطرح شود.

ایالت ویرجینیا، 13 رای انتخاباتی دارد. مك دانل نیز در زمره 'نامزدهای بی خطر' به شمار می رود؛ هرچند شانس راب پورتمن برای معاونت رامنی بیش از اوست.

2 – ث – دیگران

از تیم پالنتی، فرماندار سابق ایالت مینه سوتا، بابی جیندال، فرماندار ایالت لوییزیانا، كریس كریستی، فرماندار ایالت نیوجرسی، جان ثون، سناتور داكوتای جنوبی و حتی ریك سنتورم، فرماندار سابق پنسیلوانیا و رقیب رامنی در انتخابات درون حزبی هم به عنوان نامزدهای معاونت وی یادشده است كه البته گزینه هایی بعید به نظر می رسند.

3. همایش سراسری جمهوری خواهان

همایش سراسری جمهوری خواهان، دقیقا 40 روز دیگر در شهر تامپا (ایالت فلوریدا) برگزار خواهد شد. از آن زمان تا یك هفته بعد كه همایش سراسری دموكرات ها برگزار می شود، نبض افكار عمومی و رسانه ای آمریكا در اختیار میت رامنی خواهد بود.

رامنی قول داده است كه تا پیش از همایش سراسری، معاون خود را معرفی كند. برخی افراد نزدیك به وی گفته اند كه حتی ممكن است او گزینه خود برای معاونت را در هفته جاری اعلام كند.

** فرجام سخن

معیارهای انتخاب معاون رییس جمهوری در آمریكا تقریبا با همه كشورهای جهان فرق دارد. در صورتی كه رییس جمهور به هر دلیلی نتواند به كارش ادامه دهد (از جمله اینكه جانش را از دست بدهد)، معاون او تا پایان دوره، عهده دار وظایفش خواهد بود. بنابراین كسی باید چنین مقامی را برعهده گیرد كه از توانایی اداره كشور برخوردار باشد. در عین حال، گاهی توانایی جذب آرای ایالت های خاكستری، در آمریكا، از شایستگی افراد برای اداره كشور هم مهمتر است.

دموكرات ها از مزیت رسانه ای در آمریكا برخوردارند. تقریبا به جز روزنامه وال استریت ژورنال و تلویزیون فاكس نیوز كه جمهوریخواه هستند، همه رسانه های بزرگ این كشور گرایش به دموكرات ها دارند. دلیل این گرایش این است كه روزنامه ها، تلویزیون ها و حتی هالیوود از دیرباز، هواداران لیبرالیسم به شمار می رفته اند و چون سیاست دموكرات ها لیبرال تر و جمهوری خواهان محافظه كارانه تر است، رسانه ها و سینمای آمریكا به دموكرات ها تمایل دارند.

در مقابل، چون صنایع نفتی و اسلحه سازی در آمریكا به جمهوری خواهان نزدیك ترند، این حزب در جذب منابع مالی، اندكی بهتر از دموكرات ها عمل می كند (این موضوع، همیشگی نیست. برای مثال در انتخابات سال 2008 اوباما بسیار بیشتر از رقیب جمهوری خواهش اعانه جمع آوری كرد).

نرخ بیكاری در آمریكا 8.2 درصد محاسبه شده كه از زمان آغاز به كار اوباما هم بیشتر است. بر اساس پیش بینی كارشناسان، این نرخ تا آبان ماه امسال (زمان انتخابات) نه تنها كاهش نخواهد یافت، بلكه ممكن است افزایش هم بیابد. بیكاری، چشم اسفندیار دولت باراك اوباما خواهد بود. اگر میت رامنی بتواند مردم آمریكا را متقاعد كند كه او برنامه ای برای حل بحران اقتصادی و بیكاری در این كشور دارد و نیز، معاونی را برگزیند كه آرای ایالت های خاكستری را جلب كند، می تواند رقیب جدی برای اوباما در انتخابات آتی باشد.

ایرنا**9163



:: برچسب‌ها: سان , درختان , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

حجت الاسلام والمسلمین 'محمدنبی صداقت' روز سه شنبه در مشهد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با افزایش بصیرت و حضور گسترده مردم و نیروهای مسلح در صحنه دفاع از ارزشهای نظام، دشمنان در این عرصه نیز همانند جنگ سخت شكست می خورند.

وی گفت: افزایش بیش از پیش هوشیاری در مقابل توطئه های دشمنان برای آحاد جامعه ضروری است ولی این امر برای نیروهای مسلح و سپاه پاسداران به دلیل رسالت مهم در دفاع از سرحدات كشور، مهمتر می باشد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران در ادامه افزود: امروز یكی از عرصه های رویارویی با ترفندهای معاندان و تهدیدات احتمالی استكبار جهانی علیه نظام، عرصه دریا و خلیج فارس است.

وی گفت: این مهم ضرورت بصیرت بخشی برای كاركنان نیروی دریایی را بیش از پیش مضاعف می كند.

حجت الاسلام صداقت اظهار داشت: استكبار جهانی از ابتدای پیروزی انقلاب تاكنون برای آنكه مردم از ارزشهای نظام دست بردارند در حد توان خود از هیچ ترفند و هجمه ای علیه میهن اسلامی ما دریغ نكرد.

وی گفت: امروز هم در تداوم توطئه ها شاهد یك نوع هجمه مضاعف درعرصه های جنگ نرم اقتصادی و تحریم علیه میهن اسلامی هستیم.

او ادامه داد: این بدان معنا است كه دشمنان با همه توان خود به میدان مقابله با نظام اسلامی آمده اند.

وی افزود: در این شرایط باید هوشیاری و آمادگی عمومی جامعه و نیروهای مسلح در برابر توطئه های معاندان در عرصه های نظامی، اجتماعی، فرهنگی بیش از پیش افزایش یابد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان كرد: حوزه نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه با برگزاری همایشهای دوره ای برای فرماندهان، كاركنان و روحانیون این نیرو و خانواده هایشان به منظور افزایش بصیرت بخشی آنان در مقابل ترفندهای معاندان تلاش می كند.ك/3

7490/659



:: برچسب‌ها: خانه , بریتانیا , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

سپاه پاسداران پیش از این اعلام کرده است که وظایف این نیروی مسلح تنها نظامی نیست در امور سیاسی و فرهنگی هم دخالت خواهد کرد

یک مقام بلندپایه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است که هدف تحریم های صورت گرفته علیه ایران، کشاندن مردم معترض این کشور به خیابان هاست.

علی اشرف نوری، معاون سیاسی سپاه پاسداران در جریان یک سخنرانی گفته است که "تنها امید دشمنان به تحریم های فلج کننده، از بین بردن آستانه تحمل مردم و وادار کردن آنها به اردو کشی خیابانی همانند فتنه ۸۸ است."

اردوکشی خیابانی اصطلاحی است بود که آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در جریان اقامه اولین نماز جمعه تهران پس از انتخابات جنجال برانگیز سال ۱۳۸۸ برای اشاره به معترضان به نتایج انتخابات به کار برد. او در آن سخنرانی هشدار داد که "مسئولیت خون های ریخته" در صورت ادامه "اردوکشی خیابانی" بر عهده رهبران معترضان یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی است.

پس از هشدار رهبر ایران، سرکوب اعتراضات انتخاباتی که با راهپیمایی سکوت همراه بود، آغاز شد.

در حدود سه سال پس از آغاز اعتراضات خیابانی در ایران که ماه ها ادامه داشت، مقام های سیاسی و نظامی ایران نسبت به تکرار این شیوه اعتراضات هشدار داده اند.

در تازه ترین اظهارات، معاون سیاسی سپاه گفته است که "اگر برخی جریانات سیاسی داخل کشور کشور بخواهند آزمون خود را تکرار کنند، ملت هوشیار و ولایتمدار پاسخ کوبنده خود را در عرصه های مختلف از جمله در انتخابات سال ۱۳۹۲ به آنان خواهند داد."

آقای نوری گفته است که هدف ایالات متحده از ترغیب و تصویب تحریم‎ها علیه ایران "فشار از بیرون برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی" است.

او خواستار مقاومت مردم در برابر تحریم های علیه ایران شده است.

سایر مقام های سیاسی و نظامی ایران نیز در هفته های اخیر بر ضرورت "مقاومت مردم" در برابر تحریم ها تاکیده کرده اند.

معاون سیاسی سپاه درباره بروز مجدد اعتراضات خیابانی هشدار داده است

با آغاز تحریم های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران و شوک ناشی از آن، قیمت برخی از کالاها و اقلام اساسی در ایران به طور کم سابقه ای افزایش یافته است.

یک هفته پیش از این نماینده رهبر ایران در سپاه گفته بود که "شرایط حساسی است و در دقیقه ۹۰ به سر می‌بریم. ما در آستانه فتح خیمه معاویه هستیم. مردم باید بیش از گذشته صبر و استقامت داشته باشند و ما باید آستانه صبر مردم را بالا ببریم."

اشاره آقای سعیدی به جنگ صفین در زمان خلافت امام اول شیعیان بود و به معنای اشاره تلویحی به فشارهای احتمالی تلقی شد که از داخل حکومت ایران به آیت الله خامنه ای وارد می شود تا در مقابل جامعه جهانی انعطاف بیشتری نشان دهد.

آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی مدتی پیش خواستار تحمل فشارها تا رسیدن ایران به "قله" شده بود.

او در جریان یک سخنرانی عمومی گفته بود: "روزی که به قله برسیم، دشمنی‌ها و معارضه‌های خباثت‌آلود به پایان خواهد رسید."



:: برچسب‌ها: زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
علینقی وزیری و حسینعلی ملاح

علینقی وزیری در کنار حسینعلی ملاح و تعدادی دیگر از شاگردانش

در جریان رشد و پرورش موسیقی در ایران و در یکصد سال گذشته، ادیبان و مفسران اگر چه شمارشان اندک بوده، اما نقشی تاثیر گذار ایفا کرده اند.

جامعه موسیقی ایران در گذشته های دورتر همیشه از کمبود ادبیات ویژه خود رنجور بوده است. کتاب های نظری کاری به رابطه موسیقی و جامعه نداشتند و تنها به ویژگی های فنی و ریاضی آن می پرداختند. با سر و سامان گرفتن هنرستان های موسیقی و رواج شیوه های علمی و تحقیق و بررسی نیاز به فراهم آوردن ادبیات ویژه برای آن، فزونی گرفت و سبب پدید آمدن چند پایگاه و منبع تفسیری شد.

غلامحسین مین باشیان در سال ۱۳۱۷ نخستین مجله موسیقی را انتشار داد که برجستگان هنرِ نو چون صادق هدایت، نیما یوشیج، عبدالحسین نوشین و مجتبی مینوی نویسندگان آن بودندو در آن علاوه بر موسیقی به هنرهای دیگر نیز پرداخته می شد. این مجله دو دوره انتشاری دیگر با جمع نویسندگان دیگر داشت که در واقع نخستین سنگ بنای ادبیات موسیقی را بر زمین نهادند.

در سال های بعد شمار نشریات موسیقی افزایش یافت. جدا از دو کتابِ تاریخ و تفسیر موسیقی از سعدی حسنی، چند نشریه موسیقی دیگر نیز منتشر شد. مجله چنگ را انجمن موسیقی ملی در سال ۱۳۲۵ با سردبیری لطف الله مفخم پایان انتشار داد، و در سال ۱۳۲۱ ماهنامه موزیک ایران سر برآورد که نخستین نشریه ای به شمار می آید که بدون حمایت دولتی انتشار یافته است و همزمان با آن روزنامه زنگ را حسینعلی ملاح از هنر آموزان هنرستان موسیقی ملی انتشار داد، که اینک بیست سال از درگذشت او می گذرد. پژوهنده ای که در سایه مانده است.

حسینعلی ملاح در سال ۱۳۰۰ خورشیدی در تهران زاده شد و موسیقی را از سن ۱۴ سالگی با ویولن آغاز کرد. او رموز نواختن را از حسین یاحقی و ابوالحسن صبا و دانش نظری موسیقی را از علینقی وزیری و روح الله خالقی آموخته بود.

علینقی وزیری

ملاح تا سال ۱۳۵۸ که وزیری درگذشت از مریدان و پیروان ثابت قدم او به شمار می رفت

ملاح در سال هائی که وزیری ریاست هنرستان عالی موسیقی را برعهده داشت در آن نام نویسی کرد و به تحصیلات خود ادامه داد. او در هنرستان هم با مبانی موسیقی بین المللی آشنا شد و هم علاوه بر ویولن نواختن سازهای ملی چون تار و سه تار را نیز فراگرفت. او همزمان با فراگیری موسیقی، تحصیلات عمومی خود را در رشته کشاورزی به پایان برد. ولی به زودی گل و گیاه را به کناری نهاد و وقت خود را یکسره وقف پژوهش در موسیقی کرد. ملاح دریافته بود که زمینه از بررسی های فرهنگی- اجتماعی موسیقی خالی است. از آن گذشته جامعه موسیقی ایران نیاز به توضیح و تشریح مسائل نظری دارد. این بود که بخش بزرگی از توان و زمان خود را در راه برطرف ساختن این نیاز به کار زد.

کارهای پژوهشی حسینعلی ملاح در رده های مختلف جریان یافته است. از جمله در زمینه پیوند شعر و موسیقی، بررسی رساله های قدیمی موسیقی از جمله رساله جامی، تاریخ نگاری انواع مختلف موسیقی و فرهنگِ سازها. این پژوهش ها گاه به صورت رشته مقالاتی در نشریات موسیقی و گاه به صورت کتاب های مستقل انتشار یافته است. از میان رساله های قدیمی، بررسی های ناقدانه او درباره رساله موسیقی جامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در تاثیر موسیقی و ادبیات کهن، او دیوان حافظ و منوچهری را جداگانه مورد بررسی قرار داده است:

حسینعلی ملاح همزمان سه رابطه نسبی، سببی و آموزشی با علینقی وزیری داشت. خواهرزاده او بود که به دامادی او نیز درآمد. از آن گذشته همان طور که اشاره کردیم از سال های نخست ریاست وزیری بر هنرستان عالی موسیقی به شاگردی او نشسته است. آموختن از وزیری ولی به همان دوره تحصیل در هنرستان منحصر نمی شود. ملاح تا سال ۱۳۵۸ که وزیری درگذشت از مریدان و پیروان ثابت قدم او به شمار می رفت. بخش بزرگی از آثار انتشار نیافته وزیری نزد ملاح مانده بود که متاسفانه با مرگ او از سرنوشت این آثار نیز خبری در دست نیست.

"بخش بزرگی از آثار انتشار نیافته وزیری نزد ملاح مانده بود که متاسفانه با مرگ او از سرنوشت این آثار نیز خبری در دست نیست."

وزیری خود قدر پژوهش های ملاح را می دانست. رساله جامی که در مجله موسیقی انتشار یافت وزیری در نامه ای کوتاه برای او نوشت: شرحی را که بر رساله جامی نوشته اید، با دقت خواندم. دور از هرگونه تعارف و جانبداری الحق کوششی سودمند و تحقیقی عالمانه انجام داده اید. من تا بحال کم تر رساله ای در زمینه موسیقی قدیم ایران تا این پایه منقح و پاکیزه و روان و عاری از اشتباه دیده ام. اگر این شیوه تحقیق تعمیم پیدا کند، موسیقی شناسان این روزگار و روزگاران آینده بهتر می توانند از متون قدیمی بهره مند شوند.

حسینعلی ملاح بیش از پنجاه سال در جامعه در حال تحول ایران به کار پژوهش و آموزش پرداخت و راه را برای پدید آمدن فرهنگ و ادبیات موسیقی قدیم و جدید ایران هموار کرد.

آقای ملاح در زمینه نواختن و آفریدن نیز کار کرده است: در ارکستر شماره ۱ رادیو ایران به رهبری جواد معروفی ویولن می نواخته و بعدها نیز در اجرای چند برنامه گلهای رنگارنگ مشارکت داشته است. چند آهنگ و ترانه نیز از ملاح به یادگار مانده است. از جمله "غم جهان" در پیوند با رباعی های خیام، رویای هستی با متنی از نواب صفا و دو آئینه با شعری از نادر نادرپور. مقالات و نقدهای بسیاری نیز درباره مسائل مختلف موسیقی ایران و نظرات موسیقیدانان ایرانی، در بازمانده های ملاح به چشم می خورد از جمله درباره قمرالموک وزیری، ابوالحسن صبا، علینقی وزیری، روح الله خالقی، غلامحسین درویش، غلامحسین بنان و.....

حسینعلی ملاح در بیست و هفتم تیر ماه سال ۱۳۷۱ در تهران درگذشت.



:: برچسب‌ها: حیوانات , وابسته به تکزاس , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

روزنامه های امروز صبح تهران در گزارش های اصلی خود از حمایت روسیه از بشار اسد نوشته اند، سخنان دادستان کل کشور درباره دادگاه مفاسد اقتصادی تیتر اول بسیاری از روزنامه هاست که در مقالات خود درباره ارز چند نرخی و احتمال بازگشت هاشمی رفسنجانی به نماز جمعه تهران نوشته اند.

عکس و گزارش هائی از باران تابستانی و طراوت حاصل از آن در تهران، در صفحات اول روزنامه ها آمده است.

ابتکار

تیتر و عکس صفحه اول ابتکار

خط لوله‌ها و امنیت تنگه‌هرمز

اکبر ترکان در مقاله ای در شرق نوشته ساخت و بهره‌برداری از خط لوله انتقال نفت از «حبشان» به «فجیره» توسط دولت امارات، نشان‌دهنده نگرانی این کشور از امنیت تنگه‌هرمز است. این‌ روزها برخی رسانه‌های غربی مدام بر این خط مانور می‌دهند که ایران امنیت تنگه‌هرمز را تهدید می‌کند. در حالی که ایران همواره حافظ و تضمین‌ کننده امنیت تنگه‌هرمز بوده است. امنیت این تنگه برای ایران مهم است. اهمیت تنگه‌هرمز تنها مختص صادرات نفت خاورمیانه نیست. تجارت و تامین نیازمندی‌های ایران و سایر همسایگان ما به امنیت این تنگه بستگی دارد.

این وزیر سابق بدون اشاره به تهدید مقامات نظامی ایران درباره تنگه هرمز نوشته اینکه رسانه‌های غربی تهدید امنیت تنگه‌هرمز را پاسخ ایران به تحریم‌ها ارزیابی می‌کنند با منافع ملی ما سنخیت ندارد. آنها می‌خواهند چهره جمهوری اسلامی را در افکار عمومی مردم دنیا خراب کنند. از ایران چهره‌ای بسازند که همه مردم دنیا نسبت به آن نگران باشند در حالی‌که ایران در سه دهه گذشته همواره مورد تهدید واقع شده است.

نویسنده مقاله شرق بر اساس مشاهدات خود در زمان جنگ اضافه کرده تلاش صدام برای ناامن کردن تنگه‌هرمز بود اما ما امنیت تنگه‌هرمز را حفظ کردیم. امروز هم ایران بر حفظ امنیت تنگه‌هرمز برای عبور نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری تاکید دارد. هم همسایه‌ها باید بدانند و هم افکار عمومی دنیا که ایران تضمین کننده امنیت تنگه‌هرمز است نه تهدید‌کننده آن. در داخل کشور هم باید به این موضوع مهم توجه شود.

هاشمی و خطبه نماز جمعه

تیمور علی عسگری در مقاله ای در آرمان نوشته خطیب جمعه پل ارتباطی میان مردم و حاکمیت است، جایگاه امامت جمعه از یک طرف یک جایگاه رسمی و حکومتی است و از جهت دیگر با توجه به اینکه شرط اصلی آن عدالت است، خطیب نماز جمعه باید با مردم رفتاری صمیمانه و صادقانه داشته باشد و مسائل را عالمانه و از روی انصاف تحلیل کند، رفتار فراجناحی پیشه کند و گفتنی‌ها را بگوید. با توجه به چنین جایگاهی که اشاره شد در آخرین خطبه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مطالب گفتنی و ضروری بیان شد.

به نوشته این مقاله خطیب جمعه هم باید مشکلات و نابسامانی‌ها را مطرح کند و هم راه حل ارائه کند. چنانچه در بعضی مسئولان گوش شنوایی وجود نداشته باشد این خطیب جمعه است که می‌تواند مسئولان را به نقد کشانده و مطالبات مردم را مطرح کند. جایگاه نماز جمعه جایگاهی بسیار حساس و مهم است. امام و خطیب جمعه باید از نظر فکری و سیاسی نوآوری فکری داشته باشد، مطالب و پاسخ‌های وی به مسائل مبتلا به مردم اقناعی باشد تا جذب حداکثری و دفع حداقلی را به عنوان راهبرد نظام، باعث گردد.

خلاصه مقاله آرمان این است که امروز بیش از هر زمان دیگر نخبگان و بزرگان می‌دانند که سخنان هاشمی همواره دلسوزانه بوده و کم نیستند دلسوزانی که می‌گویند باید هاشمی به تریبون نمازجمعه بازگردد.

تیتر و عکس صفحه اول آرمان، عکس از حجت سپهوند

تیتر و عکس صفحه اول آرمان، عکس از حجت سپهوند

توطئه برای خشکسالی

مریم نظری در تهران امروز نوشته معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی در حالی از «توطئه استکبار برای اجرای نقشه خشکسالی جنوب کشور» خبر می‌دهد که پیش از این نیز رئیس‌جمهور با قاطعیت گفته بود: غربی‌ها برنامه‌هایی برای تخلیه آب ابرها دارند.

در ادامه این گزارش از قول محمد درویش، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل و مرتع آمده اگر کشورهای غربی به چنین دستاوردی دست پیدا کرده بودند قطعا مشکلات خشکسالی خودشان را برطرف می‌کردند. ایالت کالیفرنیای آمریکا این روزها با خشکسالی بی‌سابقه‌ای دست و پنجه نرم می‌کند که قابل مهار نیست. سطح سفره‌های آب زیرزمینی این ایالت بیش از دومتر در سال افت دارد یا به دلیل بروز مشکلاتی در قطب گردشگری این کشور، تمامی فعالیت‌های توسعه‌ای در آن را کاهش داده‌اند.

آقای درویش به تهران امروز گفته: آمار می‌گویند در طول چهل سال گذشته در حالی که دمای جهان به طور متوسط حدود ۷۶/ ۰ افزایش داشته، بر میانگین دمای هوای کشور ۲ درجه افزوده شده است. صرفنظر از پدیده گرم شدن زمین، باید انگشت اتهام خود را به سمت مدیریت نابخردانه‌ای که آینده نگری در آن دیده نمی‌شود نشانه برویم. این نوع مدیریت که بدون در نظر گرفتن ملاحظات بوم شناختی منطقه تنها به رفع نیازهای مردم در کوتاه مدت می‌پردازد، نتیجه‌ای جز بروز مشکلات به دنبال نخواهد داشت.

گفت‌و‌گو کنیم درباره گرانی

محمدصادق جنان‌صفت در سرمقاله دنیای اقتصاد نوشته شهروندان و مصرف‌کنندگان ایرانی این روزها با کمی نگرانی و دلخوری شاهد افزایش قیمت کالاهایی مثل شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ و سایر کالاهای خوراکی هستند. افزایش قیمت این دسته از کالاها که همواره با واکنش و حساسیت مسوولان دولت مواجه می‌شد، در روزهای اخیر با واکنش فعالان اقتصادی و نمایندگان سایر قوا نیز مواجه بوده و به این ترتیب موضوع به صورت فراگیری مطرح شده است.

به نوشته این مقاله در حالی که بالاترین مقام‌‌های اجرایی، سیاسی و اقتصادی کشور از ملتهب کردن فضای کسب‌و‌کار اجتناب می‌کنند، اما انگشت اتهام برخی مدیران میانی به سوی بخش خصوصی نشانه رفته و بدون اینکه استدلال منطقی و منطبق با دانش اقتصاد داشته باشند، بر این ابهام‌ها می‌افزایند. از طرف دیگر و در شرایط غیرعادی فعلی که بازار کالاها با التهاب مواجه شده، برخی نهادهای دولتی نیز توپ را به زمین یکدیگر انداخته و کاستی‌ها و کژی‌های منجر به اخلال در بازار را به دیگری نسبت می‌دهند. یک نهاد از ضعف وزارتخانه در تنظیم بازار می‌گوید و نهاد دیگر از عدم‌همکاری مسوولان بلندپایه ارزی، یک وزارتخانه دیگری را متهم می‌کند که آمار دقیقی از تولید ندارد و دیگری معتقد است ناتوانی در مدیریت موجب عدم‌تعادل در بازارها شده است.

کارتون طاهر شعبانی، جام جم

کارتون طاهر شعبانی، جام جم

این التهاب‌آفرینی و اتهام‌زنی‌ها از طرف مقام‌های مسوول و نشان دادن فعالان بخش خصوصی به عنوان عامل گرانی علاوه‌ بر اینکه موجب بی‌اعتمادی بیشتر مصرف‌کنندگان می‌شود، ممکن است موجب خرسندی طرفداران تشدید تحریم ایران نیز شود. برای اینکه اختلاف میان بخش خصوصی و دولتی کاهش یابد و به نقطه‌ غیرقابل‌برگشت نرسد، لازم است فضای گفت‌و‌گو و نقد منصفانه و کارشناسانه هموار شود.

آدامس و دارو تقلبی

زهرا کشوری در گزارشی در تهران امروز از زبان نماینده ارومیه از ورود داروها و آدامس‌هایی به کشور خبر می‌دهد که به اعتیاد مصرف کنندگان آن منجر می شود.

به نوشته این گزارش، دبیر انجمن داروسازان در گفت‌وگوبی از داروها و وسایل قاچاق چینی سخن به میان می‌آورد که سلامت بخش بزرگی از کشور را با خطر روبه‌رو کرده است! اما مسئولان وزارت بهداشت با مبرا کردن داروهای تایید شده از سوی این وزارتخانه، اعتقاد دارند تمام تجهیزات پزشکی و داروهایی بی کیفیت که وارد بازار ایران شده، از راه قاچاق وارد کشور شده است.

تهران امروز نوشته مقامات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می‌گویند:«نخ‌های بخیه چینی که مجوز وزارت بهداشت را دریافت نکردند و به صورت قاچاق در بازار وجود دارند از کیفیت لازم برخوردار نیستند و نمی گویند آیا بیماری که برای مثال دچار تصادف شده، خود اقدام به تامین نخ بخیه از بازار قاچاق می کند یا این لوازم در اتاق‌های پزشکی قرار دارد و در زمان بیهوشی بیمار دربدن او به کار برده می شود؟

خاطرمان جمع شد

پگاه آهنگرانی در مقاله ای در صفحه آخر اعتماد نوشته آقای شمقدری رییس سازمان سینمایی در جلسه با روسای هفت هشت صنف سینمایی که اسامی بعضی از آنها را اولین بار بود می‌شنیدیم، مطالبی بیان کردند، از جمله فرمودند: «ما دنبال اینکه در خانه سینما پرونده‌سازی کنیم نبودیم. وقتی بحث جمع شدن خانه سینما شد من به دوستان خانه سینما قول دادم که پرونده‌سازی نخواهد بود و آنها را خاطرجمع کردم.»

نویسنده اضافه کرده گرچه ایشان در بسیاری موارد مطالب را به شکل روشنی شفاف کردند ولی این یکی همچنان کدر باقی ماند و من هرچه زور زدم نتوانستم بفهمم که منظورشان چه بود، برای همین ناچار شدم حدس‌هایی بزنم. آیا ایشان برای جمع کردن خانه سینما می‌توانستند برایش پرونده‌سازی کنند.

در پایان مقاله شرق آمده: من تا به حال فکر می‌کردم «پرونده‌سازی» چیز نامطلوب و زشتی است و معنی‌اش یک چیزی شبیه «پاپوش» است و عاری از حقیقت است و باز فکر می‌کردم که پرونده چیزی است که کسی در مقام آقای شمقدری نمی‌تواند بسازد یا جلویش را بگیرد و نهادهای مربوطه به تخلفات احتمالی افراد رسیدگی می‌کنند و برایشان تشکیل پرونده می‌دهند.

لبخند نمی زنیم

دیبا داوودی در یادداشتی در شرق نوشته ما لبخند نمی‌زنیم. عادت کرده‌ایم به خرده‌گیری هماره، به همیشه پرگلایه بودن. ما لبخند نمی‌زنیم و عادت کرده‌ایم به ندیدن خود. ساده دیگران را مورد عتاب قرار می‌دهیم و با نفی آنها به دنبال اثبات خویشتن می‌گردیم. ما عادت کرده‌ایم یا شاید تعبیر بهترش این باشد که مبتلا به درد «عادت» شده‌ایم. لبخند نمی زنیم.

کافی است برای عینی شدن ماجرا تنها دقایقی از روز را صرف نگاه، نه نگاهی گذرا که از سر تامل به یک صف مرغ بیندازیم. همین مرغ‌های ۴۷۰۰تومانی: مردمانی محترم در صف ایستاده‌اند، محترم و خسته. این را نه ظاهرشان بلکه ادب و انتظارشان می‌گوید. مردی خارج از صف می‌آید و ضرب‌الاجل ۱۴ مرغ سفارش می‌دهد و می‌گوید: «از آن خوب‌هایش را می‌خواهم.» فروشنده ۱۴ مرغ درشت به او می‌دهد. زنی مودبانه لب به اعتراض می‌گشاید. فروشنده، صاحب قدرت آن لحظه در مرغ‌فروشی، با انتقاد و خشم می‌گوید: «اصلا مرغ نمی‌فروشم!» این را می‌گوید و صفی از انسان‌های محترم دست خالی برمی‌گردند. این‌بار محترم اما خسته‌تر.

به نوشته مقاله شرق: ما انسان‌ها، حلقه‌های یک زنجیریم. مگر می‌شود زنجیری کشیده شود و دیگر حلقه‌ها سر جای خود باقی بمانند؟ چطور می‌توانیم روی مبل خانه بنشینیم، کانال تلویزیون را عوض و از زمین و زمان شکوه کنیم که آه «دیگران» چه رفتار غیرانسانی و نامطلوبی دارند و «ما»... ما لبخند نمی‌زنیم!

روز بدون مرغ

ابتکار در ستون تیترهای پنهان خود نوشته

- اعلام روز «بدون مرغ» در دانشگاه آزاد [داریم تلاش می‌کنیم که بزودی به روز بدون آب هم برسیم]

- رئیس میراث فرهنگی: استکبار جهانی در شرایط اقلیمی دخالت می‌کند [من خودم شاهد بودم که آفتاب تند و تیز ظهر تابستان، ناگهان تبدیل به بارش شدید باران شد. شما باشین مشکوک نمیشین؟ ]

- رئیس‌جمهور: اوقات فراغت متعلق به ادبیات نظام سرمایه‌داری است[مال اون ازخدا‌ بی‌خبراییه که هم کار می‌کنن و هم تفریح]

- احمدی‌نژاد: فرهنگیان باید در هزینه کردن رعایت کنند [بدون خونه و ماشین و مرغ و گوشت هم میشه زنده موند]



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'مریم گنجویی' روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تیم تنیس بانوان ایران به دلیل استفاده از حجاب، امكان حضور در بسیاری از رقابت ها برایش میسر نبود و همین مساله، مانع از پیشرفت این رشته زنان در آسیا شده است.

وی اضافه كرد: به همین منظور باید شرایط برای حضور بیشتر تیم های تنیس زنان در رده های مختلف سنی و ملی در مسابقات بین المللی و آسیایی فراهم شود تا تیم ها فرصتی برای محك توانایی های خود یافته و شناختی از سایر كشورها پیدا كنند.

این كارشناس ورزشی ادامه داد: همچنین برای اینكه تنیس زنان ایران بتواند در آسیا و رقابت های بین المللی زنگ تفریحی برای سایر تیم ها محسوب نشود، بایستی مسابقات داخلی با قدرت و قوت زیادی برگزار شود و بازیكنان به لحاظ تكنیكی و آمادگی فیزیكی در وضعیت خوبی قرار گیرند.

گنجویی، برگزاری دوره های آموزشی برای مربیان و داوران را الزامی دانست و گفت: برای ارتقای سطح تنیس بانوان در ایران باید سطح علمی و ورزشی مربیان زن در سراسر كشور به روز و متناسب با دانش جهانی شود.

وی ادامه داد: هنوز برنامه هایم را اعلام نكرده ام اما می دانم در حال حاضر صحبت هایی برای اعزام تیم زیر 14 سال بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا در مالزی وجود دارد و امیدوارم ورزشكارانی از ایران در این رقابت ها حضور یابند.

ورزشی. ** 1828 ** 1589



:: برچسب‌ها: زمستان , سقوط ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'اسماعیل آذر'روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا در اصفهان با اشاره به غنای تاریخ و فرهنگ ایران افزود: این در حالی است كه برخی كشورها به دنبال ساختن فرهنگ برای خود هستند.

وی اضافه كرد: همه دنیا از سفره حكمت ایرانی استفاده می كنند.

آذر همچنین با اشاره به اینكه هزینه ها باید باهم تناسب داشته باشد، افزود: هزینه ای كه برای بعضی ورزشها صرف می شود اگر یك دهم آن در مسیر فرهنگ مصرف شود اثرات خوبی بر جا می گذارد.

این كارشناس ادبیات به مطالبه رهبر معظم انقلاب در باره فرهنگ اشاره كرد و افزود:ما هم در این راستا كوشیده ایم در برنامه مشاعره صدا و سیما، كتابخوانی را رواج دهیم.

آذر با اشاره به ادعای تركیه در باره مولوی گفت:اگر این كشور در مورد مولوی ادعایی دارد، یك بیت از اشعار او را معنی كند.

كارشناس برنامه مشاعره صدا و سیما با بیان اینكه زبان فارسی، زبان مولوی است، افزود: وی ایرانی و محور تفكرش قرآن است.

آذر با بیان اینكه حكایت های مولانا از حضرت علی(ع)، شگفت انگیز است، گفت: مولوی هیچ كلامی نگفته است كه در آن مضامین شریف قرآن نباشد.

وی با اشاره به تولید برنامه مشاعره علوی ویِژه ما مبارك رمضان در اصفهان گفت: این برنامه در26 قسمت 35 دقیقه ای از شبكه آموزش سیما پخش می شود.

مجری برنامه مشاعره صدا و سیما با بیان اینكه برای یافتن مكان مناسب برای اجرا و تهیه این برنامه نقاط مختلفی را رصد كردیم، گفت: در نهایت جاذبه های بصری مناسب این برنامه را در'انگورستان ملك' اصفهان پیدا كردیم.

وی با بیان اینكه شعرهایی كه در این برنامه خوانده می شود به نام حضرت علی (ع) است، گفت: واژه های این برنامه نیز متناسب با ماه مبارك رمضان و در جهت افكار اسلامی و ایمانی است.

آذر افزود:در این برنامه روح ایمان، صدق و صفا از طریق متون شعر و كتابهای خاص به بیننده القاء شده است.

وی گفت:600 نفر، داوطلب شركت در این برنامه بودند كه حدود یكصد نفر از آنها در این برنامه ویژه ماه مبارك رمضان حضور دارند.

كارشناس برنامه مشاعره صدا و سیما اظهار داشت: بعد از اصفهان برای تهیه برنامه مشاعره به خوی در ارومیه در كنار مقبره شمس و بعد از خوی به شهر تاریخی قزوین خواهیم رفت.

وی با بیان اینكه نوع مشاعره در این برنامه تخصصی است،گفت: مشاعره علوی ، رضوی ، نبوی، عاشورایی و مشاعره با گرایش حافظ ، سعدی و اخلاق از برنامه های آتی ما در صدا و سیما خواهد بود.

آذر با بیان اینكه در برنامه ها تمام نكات ادبی مورد توجه قرار می گیرد، افزود: تلاش شده ادبیات معنوی ما در ذهنها جاری و خشونت از جامعه خارج شود و دوستی و مهر در جامعه ارتقاء پیدا كند.

ت/8114/607



:: برچسب‌ها: دریا , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'مصطفی كارخانه' كه روز دوشنبه

برای انجام مذاكرات با مسوولان تیم والیبال هاوش وارد شهرستان گنبدكاووس شده بود، در دو دوره مذاكره در دوشنبه شب

و روز سه شنبه با مدیرعامل باشگاه هاوش گنبدكاووس به توافق اولیه دست یافت.

قرار است این مربی سرشناس، هفته آینده با تیم هاوش گنبدكاووس قرارداد امضا كند و در مسابقه های والیبال لیگ برتر باشگاه های ایران، هدایت این تیم را بر عهده گیرد.

'مصطفی كارخانه'، یكی از پرافتخارترین مربیان والیبال ایران است كه 9 بار قهرمانی در لیگ برتر والیبال با تیم های پیكان و صنام و نیز افتخارات متعدد با تیم های ملی والیبال نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ایران را در كارنامه خود دارد.

تیم والیبال هاوش گنبدكاووس، سال گذشته در اولین سال تاسیس خود به مقام هفتم لیگ برتر والیبال دست یافت.

7477/622

ورزشی. ** 1589 **



:: برچسب‌ها: کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'نعمت اله پوستین دوز' روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مصوبه دو هزار میلیارد تومانی كارگروه حمایت از تولید برای تامین مالی خودروسازان، اظهار داشت:از این میزان یك هزار میلیارد تومان نصیب هریك از دو خودروساز بزرگ كشور می شود كه این عدد برای شروع بازگشت به شرایط قبلی خوب است.

وی افزود:در حال حاضر شرایط كل كشور به گونه ای است كه باید از این نقدینگی استفاده كنیم و سایپا نیز طبق نیاز خود و برای بازگشت به شرایط قبلی به این حمایت مالی نیاز دارد.

وی همچنین استفاده از موتور خودروی تیبا برای خودروی رانا را رد كرد و گفت: این اولین باری است كه این موضوع را می شنوم.

پوستین دوز همچنین در خصوص روند ساخت پلت فرم های جدید این شركت ، اظهار داشت: دو پلت فرم جدید در سایپا تعریف شده است و امیدورایم بتوانیم در سال های آتی محصولات جدیدی را روی این پلت فرم ها به بازار عرضه كنیم.

مدیر عامل سایپا حداكثر زمان آماده سازی این پلت فرم ها را پنج سال ذكر كرد و افزود: مراحل تعریف و تطبیق آنها انجام شده است كه در كلاس های B و C وارد بازار می شوند و تیراژ آن نیز با گذشت زمان مشخص می شود.

یادآور می شود ، چندی پیش وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از دلایل و ملزومات تامین مالی خودروسازان در كارگروه حمایت از تولید ارائه كرده بود كه به دنبال آن ارائه تسهیلات مالی به خودروسازان در این كارگروه و با حضور معاون اول رییس‌جمهوری به شكل كلی و پرداخت دو هزار میلیارد تومان به خودروسازان تصویب شد.

اقتصام**3917**1561



:: برچسب‌ها: دریاچه , رقص , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'محمد صادق درودگر' روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:

دركنار درآمدزایی نیاز به فرهنگ سازی داریم و باید فرهنگ چگونگی حمایت از ملوان مشخص شود تا هواداران علاقمند بتوانند به ارتقای كمی و كیفی باشگاه كمك كنند.

مدیرعامل ملوان گفت:سرودی برای تیم با مفاهیمی چون اتحاد، یكپارچگی و تشویق تماشاگران برای پرداختن به جنبه های فرهنگی در دست تهیه است .

وی تصریح كرد:ساختارسازی در باشگاه از دیگر برنامه های ما است و می كوشیم وظیفه و اختیارات افراد فعال در باشگاه مشخص شود.

درودگر با بیان اینكه ملوان تیم بزرگی است و درگذشته برنامه ریزی خوبی برای پیشرفت داشته، گفت:با توجه به استانداردهای روز و هماهنگی مسئولان استان این روند رو به رشد ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص وضعیت زمین فوتبال ورزشگاه تختی گفت:الزامات مورد تاكید كنفدراسیون فوتبال انجام شده و نورافكن ها،میكس زون،اتاق كنفرانس مطبوعاتی و جایگاه خبرنگاران بازسازی شده است.

درودگر در خصوص بدهی بازیكنان ملوان گفت:امروز آن بخشی از تعهدات كه به عهده ما بود پرداخت می شود.

وی در خصوص مراحل واگذاری باشگاه گفت:استاندار محترم گیلان علاوه بر امضای نهایی قول حمایت جدی از باشگاه را به ما دادند .

درودگر در خصوص نخستین بازی ملوان در لیگ برتر برابر گهر زاگرس گفت:تلاش می كنیم آغاز خوبی داشته باشیم .

وی خاطرنشان كرد:با توجه به مصدومیت سالارزاده ، حاج محمدی ، بادامكی و دو بازیكن محروم ( پورغلامی و نزهتی ) از توان تیم كاسته شده ولی بقیه تلاش می كنند جای خالی را پر كنند.

تیم فوتبال ملوان در هفته اول مسابقات لیگ برتر فوتبال ( جام خلیج فارس ) ساعت 20 و 45 دقیقه در ورزشگاه انقلاب كرج به دیدار تیم گهر زاگرس می رود.

ورزشی**620



:: برچسب‌ها: حیوانات , مرخصی , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()