نوشته شده توسط : chudae


:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

آیا ایران برای جلوگیری از عبور نفت از تنگه هرمز آماده می‌شود؟

با تصمیم اروپا برای تحریم نفت ایران، بسیاری نگران افزایش قیمت نفت و تاثیر آن براقتصاد جهانی بودند، در داخل ایران هم بسیاری از سیاستمداران به این امید بسته بودند که این دلیلی می شود برای توقف تحریم.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

ابراهیم آقامحمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران از تهیه طرحی دو فوریتی با امضای ۱۰۰ نماینده برای "مسدود کردن تنگه هرمز در پاسخ به تحریم های غرب" خبر داد.

به نوشته خبرگزاری مهر، این نماینده مجلس دوشنبه ۱۲ تیر (۲ ژوئیه) اعلام کرده که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس طرحی را تهیه کرده که موضوع آن، جلوگیری از تردد "نفتکش‌هایی که به کشورهای تحریم‌کننده ایران، نفت حمل می‌کنند" از تنگه هرمز است.

اتحادیه اروپا، از دیروز تحریم های جدیدی را به مرحله اجرا گذاشته که به موجب آن کشورهای این اتحادیه، که مشتری حدود یک پنجم نفت صادراتی ایران بودند، از واردات نفت از این کشور خودداری خواهند کرد.

تنگه هرمز

برخی مسئولان ایرانی تاکید کرده اند که اگر قادر به صدور نفت از تنگه هرمز نباشند، به سایرین هم اجازه این کار را نمی‌دهند

متن طرح پیشنهادی نمایندگان مجلس ایران، به معنی توصیه به ممانعت ایران از صدور نفت کشورهای دیگر حاشیه خلیج فارس، به مصرف کنندگان نفت از جمله کشورهای تحریم کننده نفت ایران است.

ابراهیم آقامحمدی در سخنان امروز خود تاکید کرده است که طرح دوفوریتی مورد نظر نمایندگان، در پاسخ به تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران تدوین شده است.

شروع مانور موشکی سپاه

"رزمایش موشکی سپاه، از امروز در مناطق مختلف کشور آغاز شده و در جریان آن، موشک‌های بالستیک اهدافی شبیه پایگاه‌های 'کشورهای فرامنطقه‌ای' را در کویر و دریا هدف قرار می دهند"

اظهارات آقای آقامحمدی در حالی منتشر شده که حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان نیز، در سرمقاله امروز این روزنامه نوشته است: "بستن تنگه هرمز به روی کشتی های نفتکش - و در صورت لزوم کشتی های تجاری - یکی از اهرم های کارآمد و مشروع جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با زورگویی و باج خواهی آمریکا و متحدانش است."

آقای شریعتمداری، که توسط آیت الله خامنه ای به مدیریت روزنامه کیهان منصوب شده، در ادامه نوشته است که حکومت ایران "می تواند و باید از این اهرم در صورت نیاز استفاده کند".

مدیرمسئول کیهان یادآوری کرده که آیت الله خامنه ای هم تاکید دارد که "اگر آمریکا و متحدانش علیه جمهوری اسلامی ایران دست به حماقت بزنند، منافع آنان در هیچ نقطه دنیا از حمله و یورش رزمندگان و ملت پاکباخته و جان برکف این مرز و بوم در امان نخواهد بود".

همزمان، خبرگزاری های ایران گزارش داده اند که دوشنبه صبح، رزمایش بزرگ موشکی سپاه پاسداران با نام "پیامبر اعظم ۷" در مناطق مختلف کشور آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری ها، در جریان این رزمایش "انواع موشک‌های بالستیک سپاه به صورت همزمان با شلیک از نقاط مختلف، هدفی واحد که شبیه سازی [شده] از پایگاه‌های کشورهای فرامنطقه‌ای است را در کویر ایران و نیز اهدافی در دریا را منهدم خواهند کرد".

"حضرت آقا [رهبر ایران] بارها تاکید فرموده اند که اگر آمریکا و متحدانش علیه جمهوری اسلامی ایران دست به حماقت بزنند، منافع آنان در هیچ نقطه دنیا از حمله و یورش رزمندگان و ملت پاکباخته و جان برکف این مرز و بوم در امان نخواهد بود"

سرمقاله امروز کیهان

در صورت ارائه طرح دوفوریتی مسدود کردن تنگه هرمز به هیات رئیسه مجلس، طبق قانون ابتدا باید دو فوریت آن مورد تصویب نمایندگان قرار بگیرد.

پس از تصویب فوریت طرح یا لایحه دو فوریتی، این طرح حداکثر ظرف مدت ۶ ساعت چاپ و توزیع می‌شود و حداکثر ۴۸ ساعت پس از چاپ و توزیع، در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد.

با این حال مشخص نیست که در صورت تصویب چنین طرحی، نیروهای مسلح ایران تا چه حد ملزم به تبعیت از آن باشند.

مصوبات مجلس، در صورت تصویب شورای نگهبان برای قوه مجریه الزام آور هستند و این در حالی است نیروهای مسلح، تحت فرماندهی رهبر جمهوری اسلامی قرار دارند.



:: برچسب‌ها: جشن تولد , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

نوآیه به عنوان یكی از اعضای شورای مدیریت بانك مركزی اروپا با اشاره به اینكه این نظام نظارتی با پوشش بانكداری اروپا و بانك های این قاره باید زیر نظر بانك مركزی اتحادیه قرار داشته باشد، افزود: حوزه یورو باید به سامانه تضمیمن سپرده مجهز شود.

شورای اروپایی هفته گذشته از پایه های این طرح نظارتی خبر داد، اما روشن نشده بود كه آیا این سامانه همه بانك های حوزه یورو را شامل می شود؟ همچنان كه هنوز مشخص نیست، سامانه تضمین سپرده كه قرار است هزینه آن توسط سهم سالانه كشورهای عضو اتحادیه اروپا تامین شود، اجرایی شود؟.

مترجمام ** 9053**1516



:: برچسب‌ها: هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، این روزنامه ایتالیایی روز دوشنبه با عنوان ' تحریم نفت ایران و ضرر ایتالیا'، نوشت: تحریم نفتی اتحادیه اروپایی علیه ایران، آخرین نمونه باورنكردنی از رویكرد ایتالیای تحت مدیریت دولت فن سالار 'ماریو مونتی' است كه بهای سنگینی را برای پیروی بی چون و چرا از آمریكا و اتحادیه اروپایی می پردازد.

این روزنامه افزود: با آغاز تحریم نفتی اروپا علیه ایران از اول ماه جولای، ایتالیا باید 4/ 13

درصد از نیاز نفتی خود را كه تا دیروز از تهران تهیه می كرد، از كشورهای دیگر تامین كند، اما بهایی كه ایتالیا برای تهیه نفت مورد نیاز خود پرداخت خواهد كرد از بهایی كه یونان و اسپانیا برای تامین به ترتیب 30 درصد و 15 درصد از مایحتاج نفتی خود می پردازند، سنگین تر خواهد بود.

ایل جورناله، با ذكر اینكه خسارت سنگین ایتالیا بیش از همه، ناشی از نیروی انسانی بیكار آن خواهد بود، ادامه داد: اولین قربانیان این تحریم نفتی در ایتالیا، صدها نفر از كاركنان پالایشگاه 'آپی ' در شهر 'فالكونارا ماریتیما' هستند كه بزودی به دلیل تعطیل شدن این تاسیسات، از كار بیكار خواهند شد.

به نوشته این روزنامه ایتالیایی، 'آپی' همراه با 'ارگ'، 'ساراس' و 'یس' از عمده مشتریان نفت ایران است كه نه تنها باید از این پس از دیگر كشورها نفت خریداری كند، بلكه باید با صرف هزینه فراوان پالایشگاه های خود را نیز كه بر اساس ویژگی های نفت سنگین ایران تنظیم شده، تغییر دهد.

ایل جورناله در ادامه تاكید كرد: به نظر می رسد كه بی توجهی، عدم مدیریت صحیح و سرسپردگی دولت مونتی باعث خواهد شد كه ایتالیا تنها قربانی تحریم نفتی ایران در اروپا باشد.

'شركت نفت 'انی'برای توسعه حوزه های نفتی پارس جنوبی و دارخوین 12 میلیارد دلار سرمایه گذاری كرده كه قرار است با واردات نفت از ایران، بازپرداخت شود. هر چند تحریم اروپا شامل این نوع قراردادها نمی شود، اما احتمال دارد ایران هم در عملی متقابل فروش نفت به انی را قطع كند، اما بریتیش پترولیوم چنین نگرانی ندارد و قرارداد بیست میلیارد دلاری آن شركت با نفتیران برای استخراج گاز دریای خزر به دلیل توافق بین لندن و واشنگتن و بروكسل با هدف مهار روسیه، به پیش خواهد رفت.

این روزنامه نوشت: اما نگاهی عمیقتر به تحریم نفتی علیه ایران نشان می دهد كه شاید پیامدهای این تحریم ها برای ایران، كمتر از آن است كه تصور می شود. در هفته های گذشته شركت ملی تانكر ایران قراردادهای جدیدی با شركت های ایرانی و ژاپنی منعقد كرده است. ژاپن پس از كسب معافیت امریكا از تحریم، به بزرگترین كشور بیمه كننده صادرات نفت ایران تبدیل شده و 6/7 میلیارد دلار را به بیمه تانكرهای نفتكش ایرانی اختصاص داده است.

در حالیكه ژاپن همراه با چین و هند از عمده خریداران نفت خام ایران است، در زمره بیست كشور معاف از مجازات های امریكا برای معامله با ایران نیز قرار دارد. بنابراین نفت تحریم شده توسط اروپا، بیش از بیست خریدار دیگر درجهان دارد كه به ایران اجازه می دهد با بی اعتنایی از كنار تحریم ها اتحادیه اروپایی عبور كند.

روزنامه ایتالیایی 'ایل جورناله ' افزود:دولت اوباما از نظر ژئوپلتیك، ژئواكونومی و امنیت سوختی، به صورت خبیثانه ای ایتالیا را به زانو درآورده است. واشنگتن از ما می خواهد كه از نفت ایران صرف نظر كنیم و از برخورد با ایران بر سر بستن تنگه هرمز ابایی ندارد، امریكا به لطف فناوریهای نوین استخراج نفت در آلاسكا و پاتاگونیا، توانسته واردات نفت خود از خاورمیانه را 22 درصد كاهش دهد و در مجموع وابستگی خود به نفت خارجی را از 60 درصد در سال 2005 به 45درصد در سال 2011 برساند.

روزنامه ایتالیایی 'ایل سوله' نیز روز دوشنبه با عنوان « اروپا واردات نفت از ایران را قطع كرد»، نوشت:بسیاری از 27 كشور عضو اتحادیه اروپایی كه در سال 2011 روزانه 500 هزار بشكه نفت، یعنی بیش از بیست درصد از صادرات نفت ایران را وارد می كردند، در پائیز خرید نفت خود را كاهش داده بودند، اما كشورهایی كه برای تامین سوخت خود بیش از دیگر كشورهای اروپایی به ایران وابسته اند، یعنی ایتالیا، یونان و اسپانیا چنین رویكردی را در پیش نگرفته اند.

این روزنامه افزود: در سال 2011 یونان 30درصد، ‌اسپانیا 15 درصد و ایتالیا 3/13درصد از نفت مورد نیاز خود را از ایران تامین كردند، اما درحالیكه یونان و اسپانیا از ماه مارس گذشته تلاش كردند واردات نفت خود از ایران را كاهش دهند، ایتالیا چنین نكرد.

به نوشته این روزنامه ایتالیایی ، بر اساس آخرین آمار اتحادیه نفتی ایتالیا، در ماه مارس گذشته واردات نفت این كشور از ایران نزدیك به 5 درصد افزایش داشته و به 421 هزار تن رسید.

در ماه آوریل گذشته نیز واردات نفتی ایتالیا از ایران با افزایشی بالغ بر 30درصد، به 548 هزار تن رسید؛ بنابراین ایتالیا امسال نیز مانند سال 2011 قریب بر 4/13درصد از نفت مورد نیاز خود را از ایران تامین كرده است.

این روزنامه اقتصادی ایتالیایی نوشت : آمار واردات نفتی ایتالیا از ایران در ماه مه گذشته هنوز منتشر نشده،‌ اما به گفته منابع صنعت نفت ایتالیا حداقل دو پالایشگاه ایتالیایی به خرید نفت از ایران ادامه داده اند و یكی از آنها دو محموله نفتی سفارش داده است.

شركت Eni با توجه به مطالبات معوقه خود از ایران، می تواند پس از اجرایی شدن تحریمها نیز به وارد كردن نفت از آن كشور ادامه دهد.

این روزنامه به نقل از 'پیترو دسیمونه 'مدیر كل اتحادیه نفتی ایتالیا، نوشت: همه چیز تحت كنترل است. خرید نفت ایران تا زمانیكه جایگزینی برای آن پیدا نشده،‌ ادامه خواهد داشت.

اروپام**1596 ** 1917



:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
تنگه هرمز

دو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران از آماده شدن طرحی با قید دو فوریت خبر داده اند که بر اساس آن، "دولت جمهوری اسلامی ایران موظف می شود تا بر اساس حق حاکمیت خود از عبور نفتکش هایی که نفت خود را به مقصد کشورهای طراح تحریم نفتی علیه ایران (اتحادیه اروپا، آمریکا و اسرائیل) حمل می کنند، جلوگیری نماید."

به گفته جواد کریمی قدوسی و ابراهیم آقامحمدی، این طرح تا پایان روز یکشنبه اول ژوییه ۲۰۱۲ ( ۱۱ تیر ۱۳۹۱) به امضای ۱۰۰ نماینده مجلس نهم رسیده است و توافق بر سر آن، پس از برگزاری جلسه ای در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران حاصل شده است.

این نخستین بار نیست که نمایندگان مجلس از ضرورت بستن تنگه هرمز در صورت اعمال تحریم های نفتی علیه ایران سخن گفته اند؛ پیشتر حتی برخی فرماندهان نظامی ایران نیز هشدار داده بودند که در صورت تحریم نفت ایران، جمهوری اسلامی اقدام به بستن تنگه هرمز خواهد کرد و به هیچ نفتکشی اجازه عبور از این آبراهه را نخواهد داد.

با این همه، چنین هشدارهایی تنها در سطح مجادلات و تهدیدات لفظی باقی مانده و اگر چه تدوین طرح دو فوریتی مسدود کردن تنگه هرمز، جدی ترین اقدام جمهوری اسلامی در این زمینه تا کنون محسوب می شود؛ شواهد اندکی در دست است که ثابت کند رهبران جمهوری اسلامی ایران به راستی در پی دست زدن به اقدامی هستند که می تواند پیامدهایی جدی به همراه داشته باشد و سطح منازعه ایران و غرب را به مرحله ای کاملا جدید ارتقاء دهد.

در حالی که تحریم نفتی ایران عملا آغاز شده، نمایندگان طراح طرح مسدود کردن تنگه هرمز، از زمان ارایه این طرح به مجلس سخن نگفته اند.

از سوی دیگر، جایگاه مجلس شورای اسلامی در ساختار قدرت در جمهوری اسلامی و نیز ترکیب و عملکرد نمایندگان در دوره های اخیر، این احتمال را تا حد زیادی منتفی می سازد که نمایندگان مجلس راسا، و بدون داشتن نظر و پشتوانه نهادهای موثر و اصلی تصمیم گیر و در راس آنان رهبر جمهوری اسلامی توان و یا اراده پرداختن به موضوعی با این درجه از اهمیت را داشته باشد.

همزمان با مطرح شدن طرح شماری از نمایندگان مجلس برای مجبور ساختن دولت به بستن تنگه هرمز، حشمت الله فلاحت پیشه، نماینده پیشین مجلس و عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، چنین طرحی را "احساسی" توصیف و تاکید کرده است که "سیاست خارجی بیش از احساس نیازمند عقلانیت است."

آمریکا و اتحادیه اروپا، پیش از این به تندی نسبت به اظهارنظرهای مقامات ایرانی مبنی بر احتمال بستن تنگه هرمز واکنش نشان داده اند و در عمل نیز حضور نظامی خود در خلیج فارس و دریای عمان را تقویت کرده اند.

"بستن تنگه هرمز، نیازمند اقدام نظامی جمهوری اسلامی است و چنین حرکتی، می تواند احتمال واکنش شدید ناوهای آمریکایی و اروپایی حاضر در خلیج فارس را به همراه داشته باشد و به یک رویارویی نظامی بینجامد"

بستن تنگه هرمز، نیازمند اقدام نظامی جمهوری اسلامی است و چنین حرکتی، می تواند احتمال واکنش شدید ناوهای آمریکایی و اروپایی حاضر در خلیج فارس را به همراه داشته باشد و به یک رویارویی نظامی بینجامد.

به این ترتیب، اقدام مجلس برای تصویب طرح مسدود کردن تنگه هرمز، اقدامی به مراتب مهم تر از یک طرح دو فوریتی است و عملا می تواند به معنای نوعی اعلام جنگ به غرب محسوب شود.

میزان اهمیت چنین اقدامی، تصمیم گیری در مورد آن را منحصرا در اختیار رهبر جمهوری اسلامی قرار می دهد که به عنوان فرمانده کل قوا و بر اساس قانون اساسی، اختیار اعلان جنگ و صلح و بسیج نیروهای نظامی را دارد.

براساس اظهارات شماری از فرماندهان نظامی، این احتمال وجود دارد که هم در سپاه پاسداران و هم در نهادهای سیاسی، نظامی و امنیتی، طیفی از نیروهای صاحب قدرت در جمهوری اسلامی، متمایل به موضع گیری های سخت تر و دست زدن به برخی اقدامات تندتر باشند؛ اما در مجموع به نظر می رسد که آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی و برخی از اصلی ترین نهادهایی که می توانند در هر تصمیم گیری در این زمینه موثر باشند، از جمله شورای عالی امنیت ملی، در مجموع و به رغم برخی موضع گیری های سرسختانه، هنوز آمادگی یا تمایل چندانی برای اقدامات پرهزینه و دامنه داری نظیر بستن تنگه هرمز ندارند.

همزمان با طرح نمایندگان مجلس، نشریه "صبح صادق" وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با برشمردن اقداماتی تلافی جویانه در واکنش به تحریم های غرب علیه ایران، خواستار افزودن بر مشکلات منطقه ای آمریکا و غرب شده، اما به صراحت اشاره ای به احتمال یا امکان بستن تنگه هرمز نکرده است.

در چنین شرایطی این سوال مطرح می شود که نمایندگان مجلس با چه هدفی، از طرح دوفوریتی خود برای بستن تنگه هرمز سخن می گویند.

به نظر می رسد که اصلی ترین هدف مطرح کردن چنین طرحی، تلاش برای تاثیرگذاری بر روند نزولی قیمت نفت در بازار جهانی به رغم آغاز تحریم نفتی ایران بوده است.

سایت خبرآنلاین، نزدیک به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، در ارزیابی طرح نمایندگان نوشته است: "خبری که هنوز نیامده، موجب شده بهای سبد نفتی اوپک به ۹۲ دلار برسد."

هم ساختار داخلی قدرت و روند تصمیم گیری در جمهوری اسلامی و هم شرایط منطقه ای و بین المللی، نشانه هایی از یک رویارویی تند در کوتاه مدت را هویدا نمی سازند و به همین دلیل، در چنین وضعیتی طرح نمایندگان مجلس را بیشتر از آنکه بتوان طرحی برای عملی شدن دانست، باید اقدام و مانوری سیاسی قلمداد کرد که افکار عمومی و بازار نفت را هدف قرار داده است.

در هنگامه بحث ها بر سر پرونده برنامه اتمی جمهوری اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در دو سال گذشته بارها و در مقاطع مختلف از ضرورت خروج از معاهده ان پی تی سخن گفته و حتی اعلام کرده بودند که طرحی را در این زمینه آماده ارایه به صحن علنی مجلس کرده اند. اما چنین طرحی هرگز به مجلس ارایه نشد و در هر نوبت، شمار دیگری از نمایندگان ارایه چنین طرحی را منتفی دانستند.

به نظر می رسد که طرح دوفوریتی نمایندگان مجلس برای بستن تنگه هرمز نیز سرنوشتی مشابه طرح خروج از معاهده ان پی تی داشته باشد.

از سوی دیگر، اگر چنین طرحی به صحن علنی مجلس ارایه شود، نمایندگان باید در همان جلسه در باره آن تصمیم بگیرند.

"اگر چنین طرحی به مجلس ارایه شود، اما به هر دلیلی، از جمله حزم اندیشی و جانب احتیاط را نگاه داشتن تصویب نشود، عملا نتیجه ای عکس هدف طراحان آن را به بار خواهد آورد و ایران را در موقعیت ضعیف تری، هم در افکار عمومی در داخل کشور و هم در مقابل تحریم کنندگان نفت ایران قرار خواهد داد"

اگر چنین طرحی به مجلس ارایه شود، اما به هر دلیلی، از جمله حزم اندیشی و جانب احتیاط را نگاه داشتن تصویب نشود، عملا نتیجه ای عکس هدف طراحان آن را به بار خواهد آورد و ایران را در موقعیت ضعیف تری، هم در افکار عمومی در داخل کشور و هم در مقابل تحریم کنندگان نفت ایران قرار خواهد داد.

از سوی دیگر، اگر بتوان فرض کرد که نمایندگان خود توان تصمیم گیری در باره موضعی با این درجه از اهمیت و حساسیت را دارند، تصویب چنین طرحی، همان گونه که گفته شد، به معنای برداشتن گامی بلند برای رویارویی نظامی با نیروهای نظامی غربی مستقر در خلیج فارس و نیز درگیر شدن با کشورهای همسایه ای خواهد بود که نفت خود را با گذر از تنگه هرمز به بازارهای جهانی می رسانند.

در این میان، احتمال دیگری نیز وجود دارد؛ اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هماهنگی سپاه پاسداران، شورای عالی امنیت ملی و با دستور رهبر جمهوری اسلامی چنین طرحی را آماده کرده باشند.

در چنین صورتی باید انتظار داشت که این طرح، به زودی در صحن علنی مجلس مطرح و تصویب شود و اقدامات عملی یا دست کم نمادینی برای بستن و یا اعمال میزانی از کنترل بر عبور و مرور نفتکش ها در تنگه هرمز آغاز شود.

با این همه، سنت تصمیم گیری ها و اعلام سیاست های کلان در جمهوری اسلامی، چنین احتمالی را کمرنگ می کند.

تقریبا در تمامی موارد حساس و حیاتی، یا نهادهایی نظیر شورای عالی امنیت ملی و یا رهبر جمهوری اسلامی خود تصمیم گرفته و یا آن را اعلام کرده اند.

بستن تنگه هرمز، تنها می تواند سرآغاز راهی پر فراز و فرود با پیامدهایی نه چندان روشن و دامنه تاثیرگذاری بالا باشد و واگذاری تصمیم گیری در چنین مورد به مجلس شورای اسلامی، با سنت های رایج در ایران همخوان و سازگار نیست.



:: برچسب‌ها: حیوانات , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار ایرنا از مقر سازمان ملل، ناوی پیلای كمیسر شورای حقوق بشر این نهاد بین المللی با حضور در نشست شورای امنیت گزارشی را در خصوص آخرین وضعیت تحولات مربوط به سوریه ارایه كرد.

وی با انتقاد از اقدامات اخیر گروههای مخالف دولت سوریه، گفت : گروههای مسلح از كودكان به عنوان 'سپر انسانی' استفاده می كنند.

پیلای یاد آور شد نباید گروههای مخالف برای نشان دادن اعتراض های خود به روش های نظامی متوسل شوند.

وی با تشریح بحران كنونی درسوریه، گفت فضا به گونه است كه آن كشور در آستانه ی یك جنگ داخلی قرار دارد.

اعضای شورای امنیت همچنین با اشاره به تحولات لبنان نگرانی های خود را از امكان بحران و درگیری درآن كشور اعلام كردند.

همچنین اعضای این شورا قرار است عصر امروز پشت درهای بسته درباره تحولات مربوط به لیبی بحث و گفت وگو كنند.

اروپام 1908



:: برچسب‌ها: نیویورک , هاوایی , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
امیلیا ارهارت و فرد نونان

امیلیا ارهارت و فرد نونان

جستجو برای یافتن بقایای امیلیا ارهارت، از زنان پیشتاز در عرصه هوانوردی، بعد از ۷۵ سال آغاز شده است.

خانم ارهارت، نخستین زنی است که به تنهایی بر فراز اقیانوس اطلس پرواز کرد. او این رکورد را در سال ۱۹۳۲ به جا گذاشت.

پنج سال بعد بود که خانم ارهارت در دوم ژوئیه به همراه فرد نونان، نقشه خوان خود از پاپوئا گینه نو به سمت جزیره هاولند پرواز کردند.

بعد از آن دیگری اثری از این دو نفر پیدا نشد.

آنها اولین گروهی بودند که می خواستند دور تا دور خط استوا را پرواز کنند. سه چهارم این راه را هم رفته بودند که ناپدید شدند.

عده ای از کارشناسان معتقدند که اشتباه در پیدا کردن راه باعث شده آنها بر فراز دریا، سوخت تمام کنند.

غواصان برای یافتن نشانه ای از خانم ارهارت، در اطراف جزیره نیکومارورو، به جستجو می پردازند.

این ماموریت بیش از دو میلیون دلار هزینه دارد.

ریک گلیسپی، مدیر یکی موسسه که در زمینه تاریخ هوانوردی کار می کند، این ماموریت را انجام می دهد.

نزدیک به ربع قرن است که او به دنبال یافتن پاسخی دیگر برای ناپدید شدن خانم ارهارت است.

او معتقد است که ارهارت و نونان، در جزیره غیر مسکونی نیکومارورو فرود اضطراری آمده اند. اما سرانجام به خاطر گرسنگی، تشنگی یا زخم هایشان درگذشته اند.

در سه هفته آینده آقای گلیسپی و گروهش با کمک دستگاه های سونار و دوربین های پیشرفته به دنبال نشانه ای از این دو هوانورد آمریکایی هستند.

او امیدوار است که در این مدت بتوانند از بقایای هواپیمای ارهارت تصویری بیابند.

ماموریت جدید، دهمین باری می شود که سازمان آقای گلیسپی به جزیره نیکومارورو می رود.

پیش از این هم آنها به این جزیره رفته بودند و بقایای استخوان هم پیدا کرده بودند اما آزمایش های انجام شده، نتوانست اثبات کند که این استخوان ها متعلق به انسان است.

اگر در این ماموریت بتوانند عکسی به دست بیاورند، با تجهیزات مناسب به محل باز می گردند تا بقایای هواپیما را از آب بگیرند.



:: برچسب‌ها: خورشید , باغ وحش , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'محسن دهانزاده ' در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: این میزان نفت طی 591 عملیات سرچاهی استحصال شده است.

وی افزود: استحصال این میزان نفت علاوه بر جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی و تاثیر مستقیم بر كیفیت هوای شهر اهواز و مناطق همجوار، 47 میلیون دلار صرفه اقتصادی به دنبال داشته است.

دهانزاده اضافه كرد: دستگاه فرآورش نفت با هدف جلوگیری از نفت ریزی و آلودگی های زیست محیطی، هنگام انجام عملیات های تعمیراتی روی چاه ها مستقر می شود و ضمن جلوگیری از هدر رفت نفت از آلودگی محیط زیست جلوگیری بعمل می آورد.

وی یكی از مهمترین اولویت های شركت كارون را در كنار تولید، حفظ و صیانت از محیط زیست عنوان كرد و گفت: با توجه به اینكه كارخانه ها و چاه های شركت بهره برداری نفت و گاز كارون در حومه شهر اهواز و مناطق روستایی قرار دارد این شركت تلاش های زیادی را برای جلوگیر از آلودگی های زیست محیطی انجام می دهد و به كارگیری دستگاه فرآورش سیار نفت نیز در همین راستا است.

شركت نفت و گاز كارون یكی از شركت های پنجگانه بهره بردار نفت و گاز تابعه شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب است كه روزانه یك میلیون بشكه نفت تولید می كند.

ك/3 7153/642 ** 1917



:: برچسب‌ها: ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

امروز همچنین نهمین نمایشگاه بین المللی مبلمان منزل و اداری، دكوراسیون و معماری داخلی و هشتمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و لوازم آشپزخانه، حمام، سونا و استخر در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تبریز افتتاح شد.

در این نمایشگاه ها 250 واحد تولیدی و بازرگانی در مساحتی بالغ بر 25 هزار متر مربع فضای نمایشی از استان های تهران، قم، مازندران، یزد، مركزی، اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی و غربی، گیلان، گلستان، اردبیل، خراسان رضوی، فارس و البرز حضور دارند.

همچنین شركت هایی از آلمان، ایتالیا، اتریش، فرانسه، اسپانیا، تركیه، اوكراین، مالزی، بلژیك، كره، ژاپن، چین، اندونزی، تایوان و امارات محصولات خود را در این سه نمایشگاه عرضه كرده اند.

این نمایشگاه ها تا 16 تیرماه جاری از ساعت 16 الی 30/21 برای بازدید علاقه مندان دایر خواهد بود.

7232/587/536



:: برچسب‌ها: هاوایی , نیویورک , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'مسعود مردانی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینكه سیزدهم تیرماه روز ملی مهار بیماری های مشترك انسان و حیوان نامگذاری شده است، افزود: هم اكنون بروز بیماری های منتقله از حیوان به انسان به 25 در یكصد هزار رسیده است.

وی اضافه كرد: از جمله بیماری هایی كه از سال گذشته افزایش داشته است، تب كریمه كنگو است كه به دلیل ورود دام از كشورهای افغانستان، پاكستان و مرزهای شرقی به ایران اتفاق افتاد.

این متخصص بیماری های عفونی اضافه كرد: سال گذشته موردی از آنفلوآنزای پرندگان گزارش نشد.

وی افزود: بیماری سالك در كشور بخصوص در خراسان بسیار دیده شده است.

مردانی گفت: بیماری سالك در سال های اخیر با تغییر اكوسیستم روبه افزایش بوده اما سیستم كنترلی خوبی برای این بیماری اجرا شده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: اكوسیستم در خراسان شناسایی شد و برای از بین بردن پشه ها و دور كردن آن ها از محیط زندگی مردم، این منطقه مورد سم پاشی قرار گرفت كه با انجام این اقدامات بیماری سالك در خراسان تا حدودی كنترل شد.

اجتمام**9105**1569



:: برچسب‌ها: عکاسی , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 تير 1391 | نظرات ()