نوشته شده توسط : chudae

روزنامه های چاپ امروز کابل عمدتا به بررسی قیام جنبش ضدطالبان در غزنی و جنجالها بر سر استخراج نفت در حوزه رود آمو در شمال افغانستان پرداخته اند.

روزنامه محور در مطلب نخست خود نوشته که فرماندهان گروه طالبان در شهر کویته و مناطق قبائلی پاکستان سرگرم برنامه ریزی برای حمله به اعضای جنبش مسلحی هستند که اخیرا علیه این گروه در ولایت غزنی در جنوب افغانستان قیام کردند.

به نوشته این روزنامه، گروه طالبان تلاش کردند که مخالفان خود را در غزنی از طریق گفتگو قانع کنند تا دست از قیام بردارند، اما آنها نپذیرفتند. محور نوشته که حالا فرماندهان طالبان در تلاش جلب حمایت برای حمله ای بزرگ علیه قیام کنندگان غزنی هستند و شماری مهاجم انتحاری هم آماده کرده اند.

محور همچنین گزارش داده که علاوه بر غزنی، شماری از رهبران قومی در ولایتهای زابل، غور و برخی ولایتهای دیگر هم برای قیام علیه گروه طالبان آمادگی می گیرند. بر اساس این گزارش، در غور حتی شماری از افراد برای تشکیل یک "جبهه" علیه طالبان جمع شده اند.

نویسنده محور افزوده که جنبش ضدطالبان در غزنی مردم را برای شورش علیه طالبان و بازگشایی مدارس و "استبداد" طالبان تشویق می‌کند و برخی از رسانه‌ها هم با پخش گزارشهایی در این مورد از این جنبش حمایت می کنند. به نوشته محور، قیام کنندگان غزنی جنبش خود را "علی‌الفلاح" نامگذاری کرده اند.

اما هشت صبح در مطلبی سوالهایی را در مورد جنبش ضدطالبان در غزنی مطرح کرده و نوشته که فرمانده این جنبش آمریکا و طالبان را "دشمنان" خود می‌داند، اما سخنگوی وزیر دفاع گفته که یک عضو کابینه از مدتها پیش در این مورد در منطقه کار می‌کند.

نویسنده پرسیده که اگر این گروه آمریکا را دشمن خود می‌داند و دولت هم با آن ارتباط دارد، در آن صورت سرنوشت پیمان استراتژیک با آمریکا چه می‌شود. نویسنده هشت صبح همچنین پرسیده که اگر این الگو در مناطق دیگر تکرار شود، جایگاه ارتش، پلیس و مساله تمامیت ارضی زیر سوال نخواهد رفت.

روزنامه افزوده که اگر این جنبش مانند دیگر گروههای مسلح غیرمسئول شکل بگیرد، این حتمال وجود دارد که اعضای آن وارد بازیهای استخباراتی شوند و آنگاه خود به چالش جدی در برابر دولت تبدیل شود. به نظر نویسنده، عدم پاسخگویی شفاف مسئولان امنیتی، قضیه جنبش غزنی را پیچیده‌تر کرده است.

هشت صبح در مطلب دیگری بر "ضرورت مدیریت معقول" قیام غزنی تاکید کرده و نوشته که این گونه قیامها در صورتی می تواند برای تامین امنیت در افغانستان سودمند باشد که به صورت معقولی مدیریت شوند تا خود عامل تنش دیگری نشوند و بحران دیگری پدید نیاورد.

روزنامه ویسا نوشته که یک شرکت مربوط به الکساندر برنارد، پسر زلمی خلیلزاد، سفیر سابق آمریکا در افغانستان و سازمان ملل، تلاش کرده که پروژه استخراج نفت حوزه رود آمو، در شمال افغانستان را به چالش بکشد.

ویسا افزوده که شرکت آقای برنارد، موسوم به شرکت نفتی تتیس در رقابت با شرکت چینی CNCP برای به دست آوردن امتیاز استخراج نفت حوزه رود آمو شکست خورد و به دنبال آن تبلیغات رسانه ای را علیه استخراج نفت از حوزه آمو به راه انداخته است.

این روزنامه همچنین نوشته که زلمی خلیلزاد و همسرش، چریل برنارد ـ پژوهشگر موسسه راند در آمریکا و بنیانگذار برنامه باستانشناسی موسوم به "پروژه بامیان" هم با استفاده از روابط شخصی خود تلاش داشته اند که پسرش را برای به دست آوردن امتیاز استخراج نفت شمال کمک کنند.

گزارشگر ویسا افزوده که آقای خلیلزاد اخیرا در سفری به شمال افغانستان با ژنرال عبدالرشید دوستم و دیگر رهبران پرنفوذ شمال افغانستان دیدارهایی داشته است. به باور نویسنده، این دیدارها بی‌ارتباط با انتخابات آینده ریاست جمهوری افغانستان هم نبوده است.

روزنامه دولتی انیس در مطلبی نوشته که کار استخراج نفت از حوزه آمو آغاز شده و تا چند سال دیگر افغانستان از لحاظ فرآورده‌های نفتی به "خودکفایی" می‌رسد. روزنامه افزوده که دولت گامهای نخستین را در این راه برداشته و دیگر مردم در گرما و سرما با مشکل کمبود مواد نفتی مواجه نخواهند بود.

انیس با تاکید بر این که استخراج منابع زیرزمینی تنها راه نجات افغانستان از فقر و بیکاری است، نوشته که دولت با توجه به اهمیت این مساله کار استخراج معادن را شدت بخشیده است. روزنامه طرح استخراج مس در معدن عینک در لوگر و آهن از معدن حاجیگک در بامیان در همین راستا روی دست گرفته شده است.

نویسنده این روزنامه دولتی ابراز خوشبینی کرده که کار استخراج "ذخایر خداداد زیرزمینی" در افغانستان این کشور را از وابستگی اقتصادی به "همسایگان آزمند" نجات می‌دهد. نویسنده افزوده که این کار در آستانه خروج نیروهای بین المللی از افغانستان بسیار اهمیت دارد.

راه نجات عکسی از بی‌بی‌سی که آرامگاه ترک برداشته محمود غزنوی را نشان می‌دهد، در صفحه نخست خود چاپ کرده و در مقاله‌ای از کندی روند آماده‌سازی غزنی برای نامگذاری غزنی به عنوان "پایتخت فرهنگ جهان اسلام در سال ۲۰۱۳" به شدت انتقاد کرده است.

روزنامه افزوده که از اعلام تصمیم وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی در طرابلس در سال ۲۰۰۷، پنج سال می گذرد و علی‌رغم هشدارهای نهادها و رسانه‌ها، هنوز هم کار چندانی از سوی حکومت و نهادهای مربوط برای آماده‌سازی غزنی انجام نشده است.

راه نجات با علی‌احمد محمدی، معاون والی غزنی در این مورد گفتگو کرده و او در بخشی از این گفتگو از کشورهای اسلامی انتقاد کرده که در طرحهای مربوط به آماده‌سازی غزنی سهم لازم نگرفته‌اند. به گفته او، با اینکه هیئتهایی از کشورهای ایران، عربستان سعودی و مصر آمدند، اما در عمل کاری نکردند.



:: برچسب‌ها: رنگ , اروپا , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

روزنامه الثوره چاپ دمشق در شماره روز شنبه با اعلام این مطلب به نقل از 'صالح رمضان' رئیس فدراسیون فوتبال سوریه افزود:این فدراسیون بدنبال برگزاری اردو خارجی برای تیم نوجوانان است.

وی افزود:تیم فوتبال نوجوانان سوریه قرار است در ماه سپتامبر سال جاری در بازی های جام آسیایی در تهران شركت كند.

رمضان گفت:فدراسیون فوتبال سوریه تماس هایی با فدراسیون های فوتبال رومانی، صربستان و كشورهای شرق آسیا برقرار كرده است تا تیم سوریه با آمادگی مناسب در این بازی ها شركت كند.

از سوی دیگر 'مهند فقیر' مربی تیم فوتبال سوریه گفت كه فدراسیون فوتبال باید در جست و جوی محل تمرین مجهز برای تیم سوریه باشد تا آزمون خوبی پس دهد.

تیم فوتبال نوجوانان سوریه روز پنجشنبه با برگزاری دو بازی دوستانه تمرین های خود را در اردو داخلی به پایان رساند.

خاورم**1431



:: برچسب‌ها: بریتانیا , خورشید , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

رسانه های عربی و غربی روز جمعه از سوگند محمد مرسی رییس جمهور اسلامگرای مصر در برابر مردم این كشور و تجدید عهد وی با شهدای انقلاب از میدان التحریر در میان شعارهای ضد حاكمیت شورای نظامی گزارش دادند. اقدامی كه یك روز پیش از ادای سوگند در برابر دادگاه موسوم به قانون اساسی زیر نظر نظامیان انجام شد. اعلام برائتی آشكار از تحمیل اراده ژنرال ها بر خواست مردم انقلابی.

براساس گزارش رسانه های مصری، شورای امنای انقلاب مصر پیش تر اعلام كرده بود كه محمد مرسی رییس جمهور مصر سوگند 'حقیقی' ریاست جمهوری را روز جمعه در میدان التحریر و قسم 'صوری' را روز شنبه(امروز) در دادگاه قانون اساسی ادا خواهد كرد.

شبكه الجزیره گزارش داد كه یك شب پیش از تحویل رسمی قدرت ازسوی شورای نظامی حاكم به محمد مرسی، وی در سخنرانی خود در جمع مردم مصر گفت: جایی برای خلع قدرت مردم یا نمایندگان آن نیست... من از هیچ كدام از اختیارات رییس جمهور كوتاه نخواهم آمد.

این اشاره مرسی به بیانیه مكمل شورای نظامی بود كه دو روز پیش از اعلام پیروزی او برای كاهش اختیارات رییس جمهور صادر شده بود و همچنین تاكیدی بر رد تصمیم نظامیان برای انحلال پارلمان به بهانه تسلط اخوانی های اسلامگرا بر دو قوه مقننه و مجریه.

خبرگزاری رویترز گزارش داد كه مردم در همان میدانی كه نماد قیام علیه حسنی مبارك و بركناری وی شد فریاد می زدند: 'مرسی رییس جمهور است'، 'یا انقلاب كامل یا هیچ' و 'حكومت نظامیان ساقط باد، ما ملت خط قرمز هستیم.'

**مرسی: خون شهدا دینی بر گردن من است

---------------------------------------------------

مرسی در این سخنرانی كه الجزیره آنرا 'حماسی' توصیف كرد، افزود: انقلاب تا تحقق كامل اهداف آن ادامه دارد و من از هیچ حق انقلاب یا شهدای آن كوتاه نخواهم آمد. خون شهیدان دینی بر گردن من است.

رییس جمهور قانونی مصر سوگند اصلی خود را در برابر مردم انقلابی این گونه ادا كرد: به خدای عظیم سوگند یاد می كنم كه مخلصانه حافظ نظام جمهوری باشم، به قانون اساسی احترام بگذارم، حافظ منافع مردم به طور كامل باشم و از استقلال میهن و سلامت سرزمین حفاظت كنم.

مرسی مصری ها را خطاب قرار داد و گفت: ای مردان مقاوم انقلاب! ای ملت بزرگ! امروز به سوی شما آمدم زیرا ایمان كامل دارم كه شما منبع قدرت و مشروعیت هستید، مشروعیتی كه بر همه برتری دارد.

مرسی كه پیش از سخنرانی خود گارد حفاظتی مامور شده ازسوی شورای نظامی را با دو دست از خود دور می كرد، افزود كه 'جز خدا از كسی واهمه ندارد' و درحالیكه كت خود را از سینه اش كنار می زد گفت: به سوی شما آمدم بدون جلیقه ضد گلوله.

روی دیگر سخنان مرسی به طرف های خارجی بود. رییس جمهور مردم مصر تصریح كرد: امروز اینجا ایستاده ایم تا به جهان بگوییم: این مصر است و انقلابیون آن. آنها این حماسه را آفریدند... مصر آزاد شد و در روابط خارجی خود تصمیم گیرنده است... دیگر عرصه ای برای تبعیت از هیچ طرف خارجی وجود ندارد.

مرسی خاطر نشان كرد كه 'ما مفهوم جدیدی از روابط خارجی خواهیم ساخت... من با پیام صلح برای تمام جهان آمده ام، اما مصر پاسخ هر كس كه فكر تجاوز به آن را بكند خواهد داد.

**نگرانی غرب از سیاست خارجی آینده مصر

--------------------------------------------------

بی بی سی عربی نیز به سخنان محمد مرسی در ارتباط با سیاست خارجی آینده مصر معطوف شد و گزارش داد: مرسی اشاره كرد كه تمام تلاش خود را برای آزادی كسانی كه محاكمه نظامی و زندانی شده اند ازجمله عمر عبدالرحمن مبذول خواهد كرد.

بی بی سی افزود: شایان ذكر است كه عمر عبدالرحمن به حبس ابد در ایالات متحده آمریكا به اتهام برنامه ریزی در حملات تروریستی علیه مركز تجارت جهانی نیویورك محكوم شده است.

روزنامه واشنگتن تایمز آمریكا نیز به این نكته با موضعی تندتر در قبال محمد مرسی می پردازد و می نویسد: مرسی بزرگترین چالش برای ایالات متحده آمریكا خواهد بود، زیرا نگاه یك رییس جمهور اسلامگرا به جهان خارج همواره محل اختلاف با واشنگتن بوده است.

این روزنامه به نقل از 'اریك تراگر' تحلیلگر مركز سیاست های شرق نزدیك واشنگتن نوشت: محمد مرسی رییس جمهور مصر كه قرار است سوگند قانون اساسی را در روز شنبه به جا آورد چالش بزرگی برای منافع اساسی آمریكا در منطقه خواهد بود، زیرا دستور كار اخوان المسلمین دموكراسی را ترویج می كند، اما دشمنی او در قبال اسراییل صلح را در خاورمیانه با خطر روبرو خواهد كرد.

'میشل دن' مدیر شورای آتلانتیك در امور خاورمیانه به این روزنامه می گوید: دولت باراك اوباما همچنان روی ارتش مصر برای تامین منافع ایالات متحده حساب می كند، زیرا چاره ای جز تثبیت روابط مصر و آمریكا ندارد، اما اطمینانی هم وجود ندارد كه دولت آمریكا واقعا فكری برای تغییر در روابط كرده باشد.

این روزنامه تحلیل خود را با این عبارات به پایان می برد: حسنی مبارك رییس جمهور سابق مصر كه سه دهه بر كشور حكومت كرد هم پیمانی قوی برای ایالات متحده بود و واشنگتن در امور خاورمیانه، حفظ توافق نامه صلح با اسراییل و تحكیم روابط نظامی با خود به او اعتماد می كرد.

روزنامه واشنگتن پست نیز در تحلیلی می نویسد: در نگاه اول، مرسی كابوسی برای منافع آمریكا در منطقه به نظر می رسد به ویژه اینكه او انتقادات شدیدی را متوجه سیاست های آمریكا در خاورمیانه كرده، اسراییلی ها را طغیانگر توصیف و در اینكه حملات 11 سپتامبر 2001 كار تروریست های اعلام شده باشد، تشكیك كرده است.

**توسل به اغوای اقتصادی برای مهار مرسی

--------------------------------------------------

اما با این تفاصیل به نظر می رسد آمریكایی ها و سازمان های مالی بین المللی تلاش خود را معطوف به وابسته كردن مصر از حیث اقتصادی به كمك های مالی خارجی برای كنترل اسلامگرایان در این كشور و حفظ منافع بلندمدت خود در منطقه كرده اند.

'شادی حامد' كارشناس مسایل مصر در مركز بروكینگز واقع در دوحه قطر می گوید: آمریكا از نفوذ اخوان بهره خواهد گرفت، زیرا اخوان به آمریكا نیاز دارند و همچنین به اروپا تا اقتصاد مصر را برای ایستادن طولانی روی پاهای خود كمك كنند.

واشنگتن پست پروژه اغوای مالی مصر را كلید می زند و به نقل از منابع بلندپایه آگاه كه نامی از آنها فاش نشده می نویسد، آمریكایی ها قصد دارند در سفر آینده خود به قاهره صدها میلیون دلار از كمك ها را برای تحكیم نفوذ خود، ایجاد اعتماد متقابل با دولت مرسی و رویكردهای مشترك بین دو دولت اختصاص دهند.

رویترز نیز همین خط را دنبال می كند و در گزارشی تحلیلی از وضعیت اقتصادی مصر می نویسد: مصر در خواهد یافت كه جذب سرمایه گذاری های خارجی، وام و مساعده خارجی مورد نیاز برای احیای اقتصاد پریشان پس از ماه ها ناآرامی سخت خواهد بود.

با این مقدمه رویترز ادامه می دهد 'سخنگوی صندوق بین المللی پول گفته است روز جمعه كریستین لاگارد مدیر این صندوق با محمد مرسی درباره چالش های اقتصادی مقابل مصر و راهكارهای برخورداری از قرض های بین المللی گفت و گو كرده است.'

وی افزود: خانم لاگارد باز هم تكرار كرده است كه صندوق بین المللی پول آماده است مصر را كمك كند و از نزدیك با مقام های آن كار كند.

قرار است پس از تشكیل دولت، هیات صندوق بین المللی پول عازم قاهره شود و مبلغ وام اعطایی به مصر 3.2 میلیارد دلار آمریكا خواهد بود.

دریافت وام از سازمان های بین المللی مانند صندوق بین المللی پول مخالفان جدی نیز دارد، تجربه كشورهایی كه از بانك جهانی و صندوق بین المللی وام دریافت كرده اند نشان می دهد كه این وام ها نه تنها كمكی به اقتصاد آنها نكرده است، بلكه به ابزاری برای اعمال فشار تبدیل شده اند. به نظر می رسد كه وامدار كردن مصر راهكار غرب است كه پس از شكست دربرابر انقلاب مردم مصر به روش های جایگزین روی آورده است. خزانه داری آمریكا، بانك جهانی و صندوق بین المللی پول را ابواب خود می داند و برای آنها سیاستگذاری می كند.

پژوهش**9241**9123



:: برچسب‌ها: حیوانات , مرخصی , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'رضا رحمانی' روز شنبه درمراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران افزود: اولویت اول كمیسیون صنایع و معادن مجلس ، حمایت از تولید است و مجلس نیز تا پایان شهریور ماه امسال فرصت دارد تا هرجا نیاز باشد، قانونی را در این زمینه وضع ، تصویب ، اصلاح یا لغو كند.

رحمانی با بیان اینكه مجلس این همت را دارد تا قوانین حمایتی مورد نیاز تولید را تصویب كند، اضافه كرد :در این مدت سه ماهه باید كمیته ای متشكل از صنعتگران ، نمایندگان مجلس ،تشكل ها و وزارت صنعت ، معدن و تجارت و تمامی صاحب نظران تشكیل و اطلاعات جمع بندی شود.

به گفته ی وی در تعامل دولت،م جلس و بخش خصوصی در مهر ماه سال جاری تمامی قوانین مرتبط با تولید ساماندهی شده و هر جا نیاز باشد این قوانین حمایتی تصویب یا اصلاح می شود.

وی تصویب قانون اصل 44 ،برنامه پنجم توسعه و قانون ارتقای كیفیت خودرو و محصولات صنعتی داخلی و به ویژه قانون بهبود فضای كسب و كار، اصلاح قانون معادن و نیز قانون استفاده از حداكثر توان ساخت داخل طی دو سال اخیر را از جمله قوانینی برشمرد كه برای حمایت از تولید ملی تصویب شده اند.

وی افزود: در حوزه تسهیلات مالی اعم از تامین مالی ، تسهیلات ارزی و سرمایه در گردش احكام خوبی از سوی مجلس تصویب شده است.

به گفته ی وی براساس قانون بودجه امسال ، دولت و مجلس موظف شده اند طی سه ماه تمام قوانین ، آیین نامه ها و بخشنامه های تولیدی و صنعتی را در جهت تسهیل امور تولیدی هماهنگ كنند تا از این طریق صنعت و تولید ملی مورد حمایت قرار گیرد.

اقتصام**3917**1561



:: برچسب‌ها: باند ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری'اكی پرس'، 'والنتینا یملیانوا' افزود: این روش متكی بر اضافه كردن هیدروژن است كه به فشار نسبتا پایین 50 اتمسفر نیاز دارد، در حالی كه فناوری دیگر به حدود 300 اتمسفر فشار نیاز دارد.

وی با بیان آنكه روش با فشار پایین قزاقستان مصرف انرژی مورد نیاز برای تولید نفت مصنوعی را كاهش خواهد داد، افزود: این ابتكار برای كشورش بسیار ارزشمند است زیرا این كشور معادن زغال سنگ بیشتری نسبت به منابع نفتی دارد.

وی افزود: مخترعین این فناوری معتقدند پایان ذخایر نسبتا سریع منابع نفتی قزاقستان این كشور را وادار به یافتن انرژی جایگزین اقتصادی كرده است. این دانشگاه یك كمك دولتی بلاعوض برای انجام تحقیقات بیشتر نیز دریافت كرده است.

قزاقستان تخمین زده كه ذخیره زغال‌سنگ آنتراسیت و بیسموت آن تقریبا 25/41 میلیارد تن است كه آن را در ردیف هشتم در جهان قرار داده است. این ذخایر عمدتا معادل كل ذخایر آلمان و لهستان است.

این كشور داراي درصد بالایي از ذخایر مواد معدني استراتژیك در جهان است كه مي‌توان به فلز روي 18 درصد، سرب 15 درصد، مس 6 درصد، سنگ ‌آهن 3 درصد، منگنز 8 درصد، كروم 21 درصد و طلا 20 درصد اشاره كرد. اكثر معادن در قزاقستان خصوصي هستند.

براساس گزارش سازمان اطلاعات انرژی آمریكا در سال ۲۰۱۰ میلادی چین دارنده بزرگترین ذخایر ذغال سنگی جهان حدود ۴۵ درصد كل تولیدات ذغال سنگی جهان را در اختیار داشت و هم اكنون بزرگترین تولید كننده این منبع سوختی جهان است.

در دوره مورد بررسی یك سوم كل زغال سنگ جهان در چین تولید شده كه این میزان سه برابر كل تولید آمریكا به عنوان دومین قطب بزرگ تولیدكننده ذغال سنگ در جهان است.

آمریكا دارنده سهم ۱۳ درصدی از كل تولیدات ذغال سنگ است كه پس از آن هند با سهم ۸ درصدی، استرالیا با سهم ۶ درصدی و اندونزی با سهم ۵ درصدی در جایگاه های بعدی فهرست بزرگترین تولیدكنندگان زغال سنگ جهان قرار دارند. الباقی كشورهای جهان در مجموع ۲۳ درصد كل ذغال سنگ جهان را تولید می كنند.

آساق**ه.ص**1558**2047**



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

محمد مرسی در سخنرانی امروزش کوشید خود را رییس‌جمهور همه مصری‌ها و نه فقط اسلام‌گرایان، نشان دهد

محمد مرسی، که به تازگی به ریاست‌جمهوری مصر انتخاب شده، امروز در جمع هواداران خود به سخنرانی پرداخت.

آقای مرسی به مردم مصر، از شهرها و روستاها و همچنین قشرهای گوناگون ادای احترام کرد. او گفت پیشتر "شیطان باعث شده ذکر برخی را فراموش کنم" اما اکنون به همه درود می‌فرستم.

او سپس به اهالی چند شهر و استان، از جمله قاهره، درود فرستاد. همچنین نسبت به "هنرمندان، اهل فرهنگ و دست اندرکاران رسانه‌های گروهی" اظهار دوستی کرد.

آقای مرسی چندین بار به کشته‌شدگان انقلاب مصر، که از آنان با عنوان "شهید" یاد کرد، و همچنین مجروحان آن ادای احترام کرد.

تاکید آقای مرسی در سخنرانی امروزش، که جنبه‌های ملی‌گرایانه نیز داشت و بر استقلال مصر از قدرت های خارجی تاکید می کرد، بر وحدت بود و می‌کوشید خود را رییس‌جمهور همه مصری‌ها نشان بدهد. شعار انتخاباتی وی "وحدت ما، قدرت ما" بود.

وابستگی آقای مرسی به اخوان المسلمین نگرانی‌هایی را در میان منتقدان اسلام‌گرایان برانگیخته بود.

با این حال او تاکید کرد که حقی از کسانی که مخالف او هستند، سلب نخواهد شد.

آقای مرسی در سخنان خود، مردم را منبع مشروعیت دانست و گفت: "هرکس به غیر از شما اتکا کند، شکست خواهد خورد."

او گفت "ملت منبع همه قدرت‌ها است و هیچ قدرتی بالای این قدرت وجود ندارد."

او همچنین گفت: "من جلیقه ضد گلوله به تن ندارم. از هیچ کس نمی‌ترسم، به جز خدا. پس از او هم شما را پیش چشمم دارم."

او گفت حاضر نیست و نمی‌تواند از اختیارات رییس‌جمهور منتخب مردم چشم‌پوشی کند. و همچنین گفت سهل‌انگاری نمی‌کنم و نمی‌پذیرم که قدرت از نماینده ملت گرفته شود.

مرسی و شورای نظامی

مهرداد فرهمند، خبرنگار بی‌بی‌سی از قاهره، می‌گوید با توجه به این اظهارنظرهای مرسی به نظر می‌رسد او حاضر به عقب‌نشینی در برابر شورای عالی نظامی حاکم نیست.

شورای نظامی پس از برگزاری انتخابات با انتشار اعلامیه‌ای، برای خود، قدرتی برتر قائل شد. علاوه بر کاهش اختیارات رییس‌جمهور به دست شورای نظامی، دادگاه قانون اساسی مصر نیز مجلس را منحل اعلام کرده است.

با وجود این که آقای مرسی در سخنرانی امروزش تاکید کرد که به ساز و کارهای قانونی پایبند است، به نظر نمی‌رسد که در برابر این دو اقدام شورای نظامی و دستگاه قضایی عقب بنشیند.

پیش از سخنرانی امروز، برخی ناظران احتمال می‌دادند میان مرسی و شورای نظامی سازشی حاصل شود. با توجه به حضور آقای مرسی در نماز جمعه دانشگاه الازهر، که پایگاهی سنتی و محافظه‌کار محسوب می‌شود، این احتمال تقویت شده بود که وی را به سازش ترغیب کنند.

اما به گفته خبرنگار بی بی سی در قاهره، سخنرانی امروز او نشان از تصمیمش برای ایستادگی در برابر ارتش داشت.

آقای مرسی در بخشی از سخنانش گفت که خواهان دولتی "مدرن" و "مدنی" در مصر است. مخالفان اسلام‌گرایان می‌گویند که خواهان "دولت مدنی" هستند. آنان اصطلاح مدنی را برای پرهیز از عبارت "سکولار" استفاده می‌کنند. اما آقای مرسی در سخنان خود "مدنی" را به معنای "غیرنظامی" استفاده کرد.

او شعار مشهور انقلاب مصر را سر داد و گفت همه مردم مصر باید یکدیگر را در آغوش بکشند و سرود آزادی بخوانند.

وی همچنین گفت مفهوم جدیدی در سیاست خارجی معرفی خواهد کرد و مصر دیگر دنباله روی هیچ کشوری نخواهد بود.

آقای مرسی در پایان سخنرانی خود محافظانی را که میان وی و جمعیت ایستاده بودند، کنار زد و با لبخند به روی جمعیت علامت پیروزی نشان داد.

سخنرانی رییس جمهور تازه مصر با ابراز احساسات و سر دادن شعارهای مداوم جمعیت همراه بود.

هنوز روشن نیست که آقای مرسی چگونه قدرت را از نظامیان خواهد گرفت و در پیشگاه چه مرجعی به ادای سوگند ریاست‌جمهوری خواهد پرداخت.



:: برچسب‌ها: دریا , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، ' حسین امامی' روز شنبه در این همایش كه در تهران برگزار شد، افزود: در مجموع 180 مقاله به این همایش ارسال شد كه ۱۱۶ مقاله به عنوان چكیده های قابل چاپ در كتاب چكیده مقالات همایش تشخیص داده شد.

وی درباره هدف اصلی این همایش گفت: این همایش كاویدن ابعاد و كاركردهای مختلف رسانه های نوظهور و آسیب شناسی آن است.

** در رسانه های اجتماعی به شنیدن بیشتر نیاز داریم

رئیس همایش روز رسانه های اجتماعی در ادامه این همایش با بیان اینكه 'رسیدن به یك تعریف فوری از رسانه های اجتماعی سخت است، بیان كرد: به همین دلیل شاید دیالوگ خیلی كمك كند. ما در این حوزه بیشتر از اینكه به زبان نیاز داشته باشیم، به گوش و شنیدن نیاز داریم.

یونس شكرخواه افزود: رسانه های اجتماعی پایه است یعنی باید بر وب سوار شود تا جنبه اجتماعی آن تحقق یابد.

وی طبقه بندی های فناوری رسانه های اجتماعی را شامل اشتراك عكس، اشتراك موسیقی، پست دیواری، پست فوری و ایمیل دانست.

شكرخواه با اشاره به تفاوت نقطه تلاقی چهره به چهره و رسانه های اجتماعی اظهاركرد: مولفه های سازنده رسانه اجتماعی ممكن است به صورت تك عنصری یا چند عنصری در زندگی رسانه ای اجتماعی حضور یابد. مولفه های سازنده نقطه تلاقی در رسانه های اجتماعی شامل هویت، گفتگو، اشتراگ گذاری، حضور، مناسبات، شهرت و گروه می شود.

**اگر رابطه بخش علمی با بخش سیاستگذاری كم شود به ضرر هر دو بخش خواهد بود

مدیرعامل شركت لایف وب نیز در این همایش گفت: اگر بخش علمی رابطه اش را با بخش سیاست گذاری كم كند موجب تصمیم گیری های ناآگاهانه خواهد شد.

'امیر حسین عسگری ' در ادامه گفت: متاسفانه امروز شاهدیم كه نگاه خوبی به سرمایه گذاری در حوزه وب وجود ندارد كه برای رفع این مشكل تصمیم گیران و سیاستگذاران باید دقیق تر عمل كنند تا سرمایه گذاران وارد شوند زیرا سرمایه گذاری موجب كارآفرینی و اقتصاد پررونق خواهد شد.

** اهمیت رسانه های اجتماعی برای كسب و كار روشن شده است

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران هم در این همایش گفت: به تدریج اهمیت رسانه های اجتماعی برای كسب و كارها روشن شده است واین حوزه به سمت سرمایه گذاری پیش می رود.

'دكتر بهزاد دوران ' با اشاره به بحث فرهنگی در حوزه رسانه های مجازی تصریح كرد: در بحث فرهنگ ایجاد هویت و مولفه های مهم به حساب می آید. اینكه آیا رسانه ها می توانند این گسست فرهنگی را از بین ببرند یا آن را تشدید كنند.

اجتمام**7263** 1569



:: برچسب‌ها: قرمز , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش فارس به نقل از رویترز، یک سرباز آمریکایی در یک جلسه توجیهی ایمنی در پایگاه "فورت براگ" در کارولینای شمالی یک سرباز هم تیمی خود را کشت و خودش را نیز زخمی کرد.



:: برچسب‌ها: مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش دفتر خبرگزاری فارس در ترکیه، کمال بورکای یکی ار اعضای حزب حق و آزادی ترکیه که به اتفاق بایرام بوزیل رهبر این حزب به شمال عراق سفر کرده و با مسعود بارزانی دیدار و گفتگو کرده بود در بازگشت از این سفر اظهار داشت که بارزانی برای خاتمه دادن به خشونت ها در این منطقه تلاش می کند و به منظور متقاعد ساختن پ ک ک برای کنار گذاشتن اسلحه ها و ورود به روند سیاسی به طور مستمر با سران این گروه در کوه های قندیل در تماس است.



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، منابع خبری ژاپن روز جمعه اعلام كردند كه نمایندگی دیپلماتیك كره شمالی موسوم به ' چونگ ریون ' به دولت این كشور بدهكار می باشد و بدهی های خود را از چند سال قبل نپرداخته است.

دادگاه می گوید با توجه به این موضوع، توكیو حق دارد این ساختمان را به فروش بگذارد.

پیش بینی شده است انجام تشریفات برای یافتن خریدار و معامله چند ماهی به طول بینجامد .

از سوی دیگر در كره شمالی یك سخنگوی وزارت خارجه این كشور صدور این رای را باعث تاسف دانست.

وی گفت كه در زمان حاضر این نمایندگی خدماتی را در اختیار برخی از اتباع كره شمالی در ژاپن قرار می دهد.

هزاران تبعه كره شمالی از چندین دهه قبل در ژاپن زندگی می كنند.

دولت ژاپن رفتار كره شمالی نسبت به خود را خصمانه می داند.

این در حالی است كه ژاپن هرگز به درخواست های كره شمالی برای عادی سازی مناسبات دیپلماتیك تحت فشارهای آمریكا پاسخی نداده است.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: زن , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()