نوشته شده توسط : chudae

جلیل جعفری روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان اردبیل افزود: این گروه در مقایسه با بیش از 200 كشوری كه در حال حاضر در جهان به رسمیت شناخته شده اند در اقلیت قرار دارند، ولی در عین بی عدالتی به خود اجازه می دهند برای سایر كشورها تصمیم گیری كنند.

وی اضافه كرد: از آخرین اقدامات این گروه به همراه برخی كشورهای دیگر برگزاری نشستی در مورد كشور سوریه بدون حضور كشورهای تاثیرگذار همسایه است در حالی كه اعضای این گروه خود كمترین نزدیكی جغرافیایی و سیاسی با این كشور ندارند.

وی ادامه داد: این نشست در حالی با حضور كشورهای متخاصم غربی برگزار می شود كه حتی ایران كه از دوستان تاثیرگذار سوریه است از حضور در این نشست منع شده كه این از عجایب روزگار است.

رییس مجمع نمایندگان استان اردبیل در ادامه اظهار كرد: این گروه وقاحت را تا حدی پیش برده كه حتی در مباحث هسته ای نیز در عین نابرابری به رژیم غاصب و جناتكار صهیونیستی اجازه می دهد حدود 200 كلاهك هسته ای را بدون كوچك ترین نظارتی در اختیار داشته باشد.

جعفری بیان كرد: اما همین گروه به جمهوری اسلامی ایران اجازه استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای و حقوق مسلم خود را بر اساس معاهدات بین المللی نداده كه این به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی با محكوم كردن این مسایل ابراز امیدواری كرد تا روزی عدالت در جهان حاكم شود.

8123/530/ 1645



:: برچسب‌ها: مربع , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز پنج شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، مراسم گشایش آثار برگزیده نخستین جشنواره تجسمی اكو (واقع در اقدسیه )‌ با حضور 'حجت‌اله ایوبی'، رئیس موسسه فرهنگی اكو، دبیران و داوران جشنواره، سفیران كشورهای اكو و هنرمندان و شركت‌كنندگان در این جشنواره در نگارخانه اكو برگزار می‌شود.

نخستین جشنواره تجسمی اكو كه اسفند ماه سال گذشته با دبیری كامبیز درم‌بخش (بخش كاریكاتور)،امراله فرهادی (بخش پوستر) و سیف‌اله صمدیان (بخش عكس) برگزار شد، با استقبال چشم‌گیر از سوی هنرمندان 30 كشور جهان روبرو شد.

نمایشگاه آثار برگزیده این جشنواره شامل 30 اثر برتر و 30 اثر از هنرمندان خارجی در رشته‌های كاریكاتور، پوستر و عكس، روز جمعه نهم تیرماه با حضور هنرمندان مطرح كشور و سفیران كشورهای مختلف جهان در نگارخانه اكو گشایش می‌یابد.

همچنین در این مراسم، برندگان و تقدیرشدگان نخستین جشنواره تجسمی اكو معرفی می‌شوند و جوایز به برندگان اهدا خواهد شد.

در مراسم گشایش این نمایشگاه گروه موسیقی سنتی ترنم جان به سرپرستی 'محمدرضا صفی' ، به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

پیش از این 180 اثر برگزیده این جشنواره در شهرهای پاریس، آلماتی و آستانه به نمایش‌ درآمده‌اند و پس از تهران به شهر دوشنبه و دیگر شهرهای حوزه اكو سفر خواهند كرد.

مراسم اهدای جوایز نخستین جشنواره تجسمی اكو، روز جمعه نهم تیر ماه 1391 ساعت 19 در موسسه فرهنگی اكو برگزار می‌شود.

فراهنگ**9173**1601



:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا،'غلامحسین فیروزفر' روز پنج شنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار كرد: كسری بودجه برای پروژه های زیربنایی باعث شده اتمام این پروژه ها با مشكلاتی مواجه شود و بخش خصوصی نیز به دلیل كمبود منابع بانكی تمایلی برای مشاركت در آنها نداشته باشد.

وی افزود:باید مشكلات این حوزه بررسی و برای چالش های اداری ،حقوقی و فنی آن چاره اندیشی شود.

ادامه داد:دولت نیز باید رویكرد ارائه خدمات با كیفیت و به طور عادلانه را دنبال كند تا این نگاه عدالت محور توسط بخش خصوصی نیز پیگیری شود.

دبیر این همایش علمی گفت:دراین همایش ظرفیت های دولتی،خصوصی و تعاونی همچنین بحث بازارهای مالی و چگونگی استفاده از بازار سرمایه و اعتبارات خرد مورد بررسی قرار می گیرد.

فیروزفر تصریح كرد: تجربه نشان داده هر جا بخش خصوصی در مدیریت پروژه ها ورود پیدا كرده،كارایی و كیفیت بالاتر رفته و در مقابل هزینه ها كاهش پیدا كرده است.

عنوان كرد:برای تكمیل پروژه های زیرساختی راهی به جز جلب مشاركت بخش خصوصی وجود ندارد،بنابراین با ابلاغ دستورالعمل های لازم باید مسیر ورود این بخش را هموار كرد.

دبیرعلمی همایش مشاركت عمومی و خصوصی در توسعه زیرساخت بیان كرد:مبانی حقوقی و بررسی موانع فرا روی موفقیت مشاركت بخش خصوصی نیز از جمله مواردی است كه در این همایش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

همایش مشاركت عمومی و خصوصی در توسعه زیرساخت روزهای 10 و 11 تیرماه جاری در مركز همایش ها سازمان صدا وسیما برگزار می شود.

اقتصام 3917**9173**



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

علاوه بر یو اس اس آبراهام لینکلن، ناو هواپیمابر اینترپرایز هم در منطقه خلیج فارس مستقر است

ناوگان پنجم دریایی آمریکا که در بحرین مستقر است، از ورود چهار کشتی مین‌روب ایالات متحده به خلیج فارس در روز شنبه خبر داده است.

با پیوستن این چهار کشتی به ناوگان دریایی ایالات متحده در خلیج فارس، تعداد مین‌روب های آمریکا در منطقه به هشت کشتی می رسد.

ناو آبی-خاکی یو اس اس پونس هم که برای پشتیبانی از عملیات گشت‌زنی و مین‌روبی به یک پایگاه شناور تغییر کاربری داده، قرار است تا پایان ژوئن به خلیج فارس برسد.

همزمان، دریاسالار جاناتان گرینرت، فرمانده نیروی دریایی ایالات متحده از عبور ناو‌‌هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن از تنگه هرمز خبر داده است.

به گفته دریاسالار گرینرت، این ناو‌هواپیمابر بدون هیچ مشکلی از این تنگه عبور کرد.

علاوه بر این یو اس اس آبراهام لینکلن، ناو هواپیمابر یو اس اس اینترپرایز هم در منطقه مستقر است.

در پی افزایش تنش میان ایران و آمریکا بر سر تنگه هرمز در دسامبر سال گذشته، ایالات متحده حضور نظامی خود را در خلیج فارس تقویت کرده است.

در این حال، به گفته دریاسالار گرینرت، اوضاع در خلیج فارس در دو ماه گذشته به نسبت آرام بوده است.

آقای گرینرت گفت برخورد ناوگان دریایی ایران در این مدت "حرفه ای" بوده است.



:: برچسب‌ها: خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان راهداری در روز پنج شنبه،‌‌معاون وزیر راه وشهرسازی اظهار داشت: با توجه به موقعیت مناسب جمهوری اسلامی ایران در تسهیل تجارت میان آسیا و اروپا و كشورهای منطقه،می‌تواند نقش برجسته‌ای در توسعه ترانزیت ایفا كند و به عنوان حلقه اتصال اروپا به آسیا عمل نماید.

'شهریار افندی زاده' گفت: دولت برنامه‌های كلان متعددی را در كارگروه ترانزیت تدوین و تصویب كرده و سرمایه‌گذاری عظیمی درپروژه‌های زیربنایی حمل ونقلی در محورهای ترانزیتی كشور و برخی از كشورهای همسایه از جمله افغانستان انجام داده كه نتیجه‌ این اقدامات منجر به افزایش روند ترانزیت در سال جاری شده است.

نماینده ویژه دولت در زمینه ترانزیت افزود: طی سه ماهه سال 91 از مجموع سه میلیون و 40 هزار تن كالاهای ترانزیت شده، دو میلیون و 768 هزار تن از طریق جاده كه معادل 91 درصد می شود ،همچنین 272 هزار تن معادل 9 درصد از طریق راه‌آهن حمل شد.

وی درباره عملكرد مرزهای فعال زمینی در زمینه ترانزیت كالا اظهار داشت:بندرعباس با 861 هزار تن معادل 28 درصد فعال‌ترین مرز در زمینه ترانزیت ورود كالا به كشور به شمار می‌رود. پس از آن مرزهای پرویزخان، باشماق، بازرگان و سرخس در رده‌های بعدی قرار دارند.

رییس سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای افزود:در زمینه ترانزیت خروج كالا از كشور بندر امام با 862 هزار تن معادل 4. 28 درصد، فعال‌ترین مرز به شمار می‌رود و پس از آن مرزهای بندرعباس، دوغارون و سرخس در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی عمده‌ترین بخش ترانزیت كشور را طی مدت مذكور، كالاهایی نظیر مواد سوختی، انواع پنبه، كالاهای ساختمانی، لوازم خانگی، وسایل نقلیه باری و مسافری اعلام كرد.

افندی‌زاده تكمیل پروژه‌های نیمه‌تمام زیرساختی حمل و نقلی كه در ترانزیت نقش دارند به عنوان برنامه هدف گذاری شده امسال ذكر كرد.

وی افزود: تمام ظرفیت و توان وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های همكار در امر ترانزیت در كنار بخش خصوصی بكار گرفته خواهد شد تا جمهوری اسلامی ایران نقش خود را بعنوان پل ارتباطی بین كشورهای منطقه، ایفا نماید.

اقتصام** 1559**1601



:: برچسب‌ها: نیکون , انگور چینی , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا ، این دیدار حساس در شهر 'دونتسك ' اوكراین و به قضاوت ' كونیت شكر' از تركیه برگزار شد كه پس از نود دقیقه و دو وقت اضافی ،تلاش دوتیم بجایی نرسید و بازی به تساوی بدون گل انجامید و در نهایت سرنوشت آن به ضربات پنالتی كشیده شد.

در ضربات پنالتی تیم اسپانیا مدافع كسب عنوان قهرمانی ، با حساب 4بر2 به برتری رسید تا یاران ویسنته دل بوسكه راهی فینال شوند.

ضربات پنالتی تیم اسپانیا به ترتیب توسط آندرس اینیستا - جرالد پیكه - سرخیو راموس و سس فابرگاس به ثمر رسید ولی ضربه ژابی الونسو توسط روی پاتریسیو سنگربان پرتغال مهار شد .

همچنین ضربات تیم پرتغال توسط په په و نانی به گل تبدیل شد اما ضربه ژائو موتینیو را ایگر كاسیاس دروازه بان و كاپیتان اسپانیا خنثی كرد و ضربه برنو آلوژ به تیردوازه اسپانیا اصابت كرد .

تلاش یاران اسپانیا و پرتغال در 45 دقیقه نخست بجایی نرسید و دروازه ها بسته ماند ، در مجموع این دوتیم در این نیمه، بیشتر به ارزیابی یكدیگر می پرداختند و تقریبا متعادل نشان می دادند.

در نیمه دوم نیز باوجود تلاش دوتیم ، توپی از خط دروازه ها عبور نكرد تا نتیجه مساوی بدون گل در تابلو نقش ببندد و بازی به وقت اضافی كشیده شود. دو وقت اضافی نیز همچنان قفل دروازه ها بسته ماند و بازی به ضربات پنالتی رسید .

به این ترتیب تیم اسپانیا قهرمان دوره گذشته جام ملتهای اروپا و جام جهانی 2010 به پیكار پایانی راه یافت . دیگر بازی نیمه نهایی ، پنجشنبه شب میان ایتالیا و آلمان در شهر ورشو مركز لهستان برگزار خواهد شد .

دیدار نهایی جام ملتهای اروپا، یكشنبه شب هفته اینده ( یازدهم تیرماه ) در كی یف پایتخت اوكراین برگزار خواهد شد تا چهره قهرمان جام چهاردهم مشخص شود.

1592



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

سعید جلیلی، رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران

۱. شتاب مذاکراتی ایران و آهسته‌روی غرب

در آخرین مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ای ایران در مسکو هیات مذاکره‌کننده ایرانی طرح مذاکراتی خود را در بسته‌ای پنج محوری ارائه کرد که دو محور اصلی آن ناظر بر خواست رفع تحریم‌ها در قبال عمل متقابل ایران در زمینه محدود کردن فعالیت‌های هسته‌ای و باز کردن راه برای بازرسی فراگیرتر ماموران آژانس بین‌المللی اتمی از تاسیسات نظامی و شبه‌نظامی بوده‌اند. این دو محور عبارتند از:

۱. رفع تحریم‌ها در ازای همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (همکاری به معنی گشودن درهای پایگاه نظامی پارچین به روی بازرسان آژانس پس از رفع برخی از تحریم‌ها)

۲. سازکارهای اعتمادساز؛ از جمله احتمال محدودسازی تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد (احتمال به معنای توقف غنی‌سازی ۲۰درصدی پس از رفع تحریم‌های گسترده‌تر)

آنچه را هم که نمایندگان مذاکره کننده ایران قابل پذیرش ندانستند، توقف غنی‌سازی طبق مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد و تولید اورانیوم ۲۰درصدی تا زمان رفع کامل تحریم‌ها، تعطیلی تاسیسات زیرزمینی فردو و انتقال اورانیوم ۲۰درصد غنی‌شده به خارج بوده است.

و اما مذاکرات روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ در مسکو نشان داد که با وجود کوشش‌های روسیه و چین، دستاوردهای مذاکرات با پیش‌بینی‌های قبلی ایران و روسیه متناسب نبوده است. علت "خونسردی" غرب در برابر شتاب یکباره ایران برای به نتیجه رسیدن مذاکرات، برخلاف تصور هیئت ایرانی، این نبوده که ۱+۵ به قول آقای جلیلی "چارچوب منسجمی برای بحث درباره موضوعات مورد نظر طرفین" نداشته است، بلکه بیش از آن، باید علت را در سیاست آگاهانه غرب در مقابله با برنامه اتمی ایران دانست که تا اطمینان کامل از چند و چون قول و قرارهای مسئولان ایرانی، حاضر نیست جز اجازه صدور قطعات یدکی برای هواپیماهای مسافری، گامی فراتر در تعلیق تحریم‌ها بردارد.

البته ۱+۵ می‌داند که تحریم به تنهایی راه‌حل مساله نیست، ولی رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک را در نهایت، نتیجه تحریم‌های کارساز و ارائه همزمان مشوق‌های گوناگون می‌داند.

۲. قطع درآمدها به جای بالابردن هزینه‌ها

از آغاز سال ۲۰۱۱ میلادی، غرب به این نتیجه رسید که ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد و صدور چهار قطعنامه تحریمی و دیگر تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اروپا تنها به هزینه‌های وارداتی ایران افزوده است که این هزینه‌ها هم با افزایش مکرر قیمت نفت در بازارهای جهانی و بیشتر شدن درآمدهای ارزی، برای دولت ایران قابل تحمل شده‌اند. به همین دلیل، نمی‌توان با تحریم‌های هزینه‌ساز جلوی گسترش صنایع هسته‌ای ایران را گرفت و خرید و ساخت سانتریفیوژهای جدیدتر و نوسازی صنایع نظامی را به نحو موثری گرفت.

غرب به این نتیجه رسیده است که نمی‌توان با تحریم‌های هزینه‌ساز جلوی گسترش صنایع هسته‌ای ایران را گرفت و خرید و ساخت سانتریفیوژهای جدیدتر و نوسازی صنایع نظامی را به نحو موثری گرفت

به راستی هم تا این زمان، دولتمداران جمهوری اسلامی دلیلی برای تعدیل در برنامه اتمی و رسیدن به تفاهمی تعهدآور با ۱+۵ نمی‌دیدند.

از آنجا که به دلیل مقاومت روسیه و چین، قطع منابع درآمدی ایران از طریق تحریم صنایع نفت و بانک مرکزی ایران با مصوبات مربوطه شورای امنیت ممکن نمی‌شد، آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم به تحریم یک‌جانبه صنایع نفت و بانک مرکزی ایران گرفتند.

اجرای تحریم کامل صنعت نفت ایران از طرف اتحادیه اروپا از تاریخ۱۱ تیرماه ۱۳۹۱ آغاز خواهد شد و با تحریم بانک مرکزی که پیشتر آغاز می‌شود، شریان ارتباطات مالی و بانکی ایران با بازار جهانی قطع شده و پس از مصرف اندوخته‌های ارزی این کشور، تامین هزینه‌های وارداتی و برنامه‌ها‌ی نظامی و اتمی ایران عملا غیرممکن خواهد شد و این، همان موفقیت سیاست قطع بخش بزرگ منابع درآمدی ایران است در برابر افزایش هزینه‌ها که پیشتر اعمال شده بود.

۳. چرا تحریم صنعت نفت و بانک مرکزی برای غرب نتیجه‌بخش خواهد بود؟

با تحریم صنعت نفت و بانک مرکزی امکان دور زدن تحریم‌ها به نحو چشمگیری از حکومت ایران گرفته شد. پیشتر، در یک سال و هشت ماه گذشته، بانک‌های معتبر و بزرگ اروپایی رابطه مالی خود را با ایران قطع کرده بودند و حال، حتی روابط بانکی با چین و امارات متحده عربی نیز دچار اخلال شده است.

تا زمانی که بحث تحریم خرید نفت ایران مطرح نبود، فرض بر این بود که به دلیل سهم اندک تجارت غیرنفتی ایران در تجارت بین‌الملل، گزند تخریب‌گری بر اقتصاد ملی این کشور وارد نخواهد شد. اما این فرضیه نادرست از آب درآمد؛ برای سنجش درجه تخریب باید مجموع تجارت بین‌المللی یک کشور را نسبت به تولید ناخالص داخلی اقتصاد آن کشور سنجید. بر این روال، در سال‌های گذشته نسبت تجارت بین‌المللی ایران به تولید ناخالص ملی (GDP) بسیار بالا بوده است.

حجم کل تجارت بین‌المللی ایران رقمی حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیار دلار است. همزمان تولید ناخالص داخلی را باید رقمی بیش از ۲۷۰ تا ۲۸۰ یا حتی ۳۰۰ میلیارد دلار به حساب آورد. این بدان معنی است که سهم تجارت خارجی ایران بیش از ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی است. هرچند بخش اعظم این معاملات به فروش نفت و خرید کالا مربوط می‌شود، اما با افزایش دامنه تحریم‌ها مجموع اقتصاد ایران فلج خواهد شد و اگر معامله‌ای هم به هر طریق انجام گیرد، این معامله با هزینه‌ای به مراتب بیشتر از گذشته انجام گرفته است و اقتصاد ملی ایران برای یافتن حداقل امکانات، حداکثر هزینه را خواهد پرداخت.

دولتمردان چین و هند در مقام انتخاب، غرب را انتخاب خواهند کرد، چرا که از دید این دو اقتصاد کلان جهانی، ایران بازیگر کوچکی است با ادعاهای بزرگ و هیچ کشورمدار عاقلی سرنوشت اقتصاد خود را به بازیگران کوچک نمی‌سپارد

برای دور زدن تحریم‌های اروپا و آمریکا امید دولتمداران جمهوری اسلامی به چین و هند بوده است؛ تاکنون بیش از دو سوم نفت ایران به چین، هند، ژاپن، و کره جنوبی فروخته می‌شده است و دو کشور چین و هند به تقریب خریدار ۳۶ درصد نفت ایران هستند، اما اقتصاد هر دو کشور به نحو غیرقابل مقایسه‌ای به اقتصاد کشورهای غربی گره خورده است و در نهایت، در مقام انتخاب، آنها غرب را انتخاب خواهند کرد، چرا که از دید این دو اقتصاد کلان جهانی، ایران بازیگر کوچکی است با ادعاهای بزرگ و هیچ کشورمدار عاقلی سرنوشت اقتصاد خود را به بازیگران کوچک نمی‌سپارد.

در این میان، وابستگی ایران به بازار مصرف نفت چین تا بدانجا پیش رفت که حاضر شد نفت خود را در ازاری پول چینی "Renminbi" بفروشد. بنا به گزارش روزنامه فاینانشال‌تایمز، این نوع فروش، معامله پایاپایی است که بخش عمده آن با خرید اجناس و سرویس‌های چینی محاسبه شده و بخش آزاد آن هم در بازار آزاد ارز قابل معامله نیست. در ماه‌های گذشته ایران به هندوستان و دیگر کشورهای آسیایی نیز پیشنهاد خرید و فروش مشابهی ارائه کرده و تا آنجا پیش رفته است که به خریداران خود برای ۱۸۰ روز بهای نفت را بدون بهره "قرض" داده است.

۴. افزایش نرخ ارز، تورم و رکود تولید

سیاست پولی بانک مرکزی هر کشور در رابطه با درجه اشتغال، رشد اقتصادی، ثبات قیمت‌ها، ثبات نرخ سود و بهره و ثبات بازارهای مالی و ارزی سنجیده می‌شود.

وقتی رئیس کل بانک مرکزی ایران در "همایش سیاست‌های پولی و چالش‌های بانکداری و تولید" در روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن سال گذشته با اشاره به تحریم کشور و بانک مرکزی می‌گوید "نقل و انتقالات پولی و مالی با مشکلاتی مواجه است، بنابراین باید منابع مالی و نیازهای مالی تولیدکنندگان را فراهم کنیم و برای نقل و انتقال پول‌هایی که در سایر کشورها داریم، برنامه‌ریزی نماییم"، می‌خواهد بگوید که بانک‌های کشور از امکانات لازم ارزی برای خرید، واردات و یا سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان برخوردار نیستد.

او همانجا می‌گوید که ۸ میلیون قطعه سکه طلا پیش‌فروش شده و نرخ تورم به ۲۰ درصد رسیده است تا همزمان بگوید که حساب جاری بانک‌ها تا ۲۵ روز قبل از افزایش قیمت طلا بدهکار بوده است. اینکه چرا بانک‌ها در حساب جاریشان بدهکار بوده‌اند برمی‌گردد به بالا بودن نرخ تورم، منفی بودن نرخ سود، فرار از سپردن پول به بانک‌ها و روی آوردن به خرید سکه، طلا و ارز خارجی.

اما بالاتر بودن نرخ تورم از نرخ سود سپرده‌های بانکی هم برمی‌گردد به تحریم بانک‌ها و کالا و انتشار خبر تحریم فروش نفت. حتی پخش خبر تحریم، پیش از اجرایی شدن آن نیز تورم‌زا بوده است؛ در واقعیت، پس از پخش خبر تحریم‌های جدید بود که پول ایران تا پنجاه درصد از ارزش مبادله‌ای خود با دلار و یورو را از دست داد.

پخش خبر تصویب تحریم‌ها پیش از اجرایی شدن آن نیز تورم‌زا بود و باعث شد پول ایران تا پنجاه درصد از ارزش مبادله‌ای خود را با دلار و یورو از دست بدهد

اگر اقتصاد ایران صادرات غیرنفتی قابل ملاحظه‌ای داشت، کم‌ارزش‌تر شدن پول ملی به افزایش صادرات می‌انجامید و ضرر گرانتر شدن واردات را جبران می‌کرد. اما اینچنین نشد و دولتی که در تنگنای مالی قرار گرفته، با مبادله حجم کمتر درآمد ارزی و پول ملی خود که کم‌ارزش‌تر از پیش شده، مخارج بودجه کشور را تامین می‌کند و به تقصیر تورم را دامن می‌زند بدون آنکه پاسخگوی نیازهای سرمایه‌گذاری تولیدی داخلی و خارجی بوده باشد و بانک مرکزی ایران برای جبران ضررهای ارزی مقدار زیادی طلا می‌خرد و ذخایر بانک را به بالای ۵۰۰ تن می‌رساند تا با افزایش نرخ طلای جهانی، ارزش اندوخته طلا را سه برابر و با فروش ۶۰ تن طلا در قالب سکه و به قیمت بالا، پول از گردش خارج کرده و به اصطلاح ضدتورمی عمل کند.

در چنین شرایطی، بانک مرکزی با تغییر سبد ارزی کشور ۶.۵ میلیارد سود می‌برد، ولی همزمان اذعان می‌کند که نمی‌تواند " نیازهای مازاد بازار ارز و طلا و همچنین ارز قاچاق را تامین" کند.

۵. بزرگترین ضربه تحریم‌ها به صنعت نفت و گاز

بیشترین چاه‌های نفت ایران چاه‌های پیری هستند که بدون بازسازی مجدد، نفت‌خیز نخواهند بود. ایران سالیانه ۲۸۰ تا ۳۲۰ هزار بشکه افت تولید دارد و اگر تزریق گاز به این چاه‌ها نباشد، بازده نخواهند بود.

برای جبران افت تولید چاه‌های نفت، سرمایه‌گذاری، تکنولوژی و سازماندهی خارجی لازم است. علاوه بر این، بخش فرادست صنعت نفت و شعبات آن نیز به ۲۳۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد.

در عین حال، مشکل نفت و گاز ایران تنها سرمایه نیست؛ ممکن است سرمایه‌گذاران داخلی توان سرمایه‌گذاری لازم را داشته باشند، اما آنچه موجود نیست توان لازم تکنولوژیک و سازماندهی پروژه‌های استخراج و اکتشاف و پالایشگاهی است که تنها به دست شرکت‌های ماهر خارجی انجام شدنی هستند.

شاهد بوده‌ایم که به دلیل تشدید تحریم‌های ایران، شرکت‌های خارجی یکی پس از دیگری صحنه سازماندهی، اکتشاف واستخراج نفت و گاز ایران را ترک کرده‌اند و روشن است که افزایش دامنه تحریم‌ها آسیب‌پذیری صنعت نفت و گاز را روزافزون خواهد کرد و برنامه‌های عمرانی کشور که بر مبنای درآمدهای نفتی طراحی شده‌اند، راکد خواهند ماند.

۶. در پی تحریم‌های جدید ایران چه خواهد کرد؟

تمام تحریم‌ها برای تغییر مسیر برنامه هسته‌ای ایران تدوین و تصویب شده‌اند، اما حکومت ایران به دلیل سرمایه‌گذاری هنگفتی که در فناوری هسته‌ای انجام داده است، یکباره تغییری بنیادین در سیاست هسته‌ای خود نخواهد داد.

کشوری که مدعی مدیریت منطقه‌ای و جهانی است، یکباره وجهه فرضی ملی و بین‌المللی خود را وا نمی‌نهد. اما در شرایطی که به نظر می رسد پروژه ایدئولوژیک انقلاب اسلامی ایران شکست خورده است و با سرکوب جنبش مدنی نسل جوان و لایه‌های مدرن شهری استفاده از تکنولوژی هسته‌ای به عنوان چاشنی ملی‌گرایی و دفاع ملی بی‌اثر مانده، اقتصاد مملکت زمین‌گیر و نارضایتی روز افزون مردم چشمگیر شده است، گذشت زمان بدون یافتن راه‌حلی در مناقشه اتمی، دیگر برای فرار از تحریم‌ها به نفع ایران عمل نمی‌کند.

در چنین شرایطی معلوم نیست که مذاکره‌کنندگان ایران چرا به محورهای مذاکراتی خود مسایلی مانند اوضاع بحرین و سوریه را اضافه کرده‌اند. قاعدتا باید اعضای تیم مذاکره‌کننده ایران فهمیده باشند که اکنون این غرب است که خرید زمان را برای اثربخشی بیشتر تحریم‌ها و ژرف‌تر شدن تنگناهای اقتصادی و سیاسی ایران آغاز کرده است و در این شرایط، آوردن مسایلی که خارج از موضوع مورد مذاکره است، هزینه کار را برای غربی‌ها ارزانتر می‌کند.

قاعدتا باید اعضای تیم مذاکره‌کننده ایران فهمیده باشند که اکنون این غرب است که خرید زمان را برای اثربخشی بیشتر تحریم‌ها و ژرف‌تر شدن تنگناهای اقتصادی و سیاسی ایران آغاز کرده است

در نهایت، برآورد می‌شود که مذاکره‌کنندگان ایران علی‌رغم تمایل خود برای پایان دادن به مذاکرات و خواست رفع تحریم‌ها، به پذیرش پیشنهاد تشکیل "جلسات کارشناسی" در روز ۱۳ تیرماه تن داده‌اند. هرچند ایران پس از این تاریخ هم راهی جز این نخواهد داشت که خط مذاکراتی خود را با غرب در توالی زمان احتمالا چنین دنبال کند:

۱. ایران می‌پذیرد که تا انتخاب رئیس‌جمهور آینده آمریکا تعداد کمی از تحریم‌ها قابل لغو خواهند بود و مذاکرات ۱۳ تیر تا آنزمان ادامه خواهند یافت.

۲. گروه ۱+۵ غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران تا پنج درصد را با محدود ساختن تعداد سانتریفیوژها می‌پذیرد و تا زمانی که سوخت نیروگاه بوشهر از طرف روسیه تامین می‌شود، برای ذخیره اورانیوم حد معینی تعیین خواهد شد.

۳.ایران تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد را متوقف کرده و سوخت لازم راکتور امیرآباد از طرف گروه ۱+۵ تضمین می‌شود.

۴. اتحادیه اروپا و آمریکا تصمیم به لغو تحریم تعدادی از کالاهای مورد نیاز ایران می‌گیرند.

۵. ایران با تصویب لایحه پروتکل الحاقی به قرداد منع گسترش سلاح‌های اتمی در هیات دولت، راه را برای بازرسی تاسیسات نظامی پارچین از طرف ماموران سازمان بین‌المللی انرژی اتمی، هر چند با محدودیت‌هایی، هموار می‌کند.

۶. اورانیومی که ایران با غنای تا پنج درصد ذخیره کرده است، به کفالت و کنترل آژانس بین‌المللی اتمی در ایران می‌ماند.

۷. نیروگاه فردو تعطیل نمی‌شود، ولی بارگذاری آن تا اطلاع ثانوی متوقف شده و در نهایت، تحت کنترل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار می‌گیرد.

۸. آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا تحریم بانک مرکزی و خرید نفت ایران را لغو می‌کنند و تحریم‌های دیگر بدون مصوبه شورای امنیت سازمان ملل متحد، در عمل لغو می‌شوند.

و این، همان روالی است که روسیه تحت عنوان اعتمادسازی متقابل و عمل گام‌به‌گام به عنوان استراتژی مذاکرات به گروه ۱+۵ و ایران پیشنهاد کرده است.



:: برچسب‌ها: جزیره , تایلند , ماکرو ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آلمانی'د.پ.آ'، 'گیدو وستروله' عصر چهارشنبه در حاشیه مراسم پنجمین سال تاسیس بنیاد تحقیقاتی كنراد آدناور،درمورد اوضاع سوریه و برگزاری نشست ژنو، با هشدار نسبت به طرح برخی انتظارات،گفت: نباید از این نشست انتظارات بیش از حد داشته باشیم.

وستروله كه بارها مخالفت كشورش را با دخالت نظامی در سوریه اعلام كرده در عین حال تاكید كرد كه دولت آلمان از هر طرح سیاسی و دیپلماتیك كه جامعه بین المللی را به هدف نزدیك كرده و منجر به پایان بحران در سوریه و برقراری آرامش در این كشور شود،حمایت خواهد كرد.

كوفی عنان روز چهارشنبه در بیانیه ای از برگزاری نشست روز شنبه گروه تماس سوریه در ژنو خبر داد و گفت كه دعوت نامه برای وزرای خارجه پنج كشور عضو دائم شورای امنیت به همراه وزیرخارجه تركیه برای حضور در این نشست فرستاده شده است.

براساس این بیانیه همچنین دعوتنامه هایی برای بان كی مون دبیركل سازمان ملل، نبیل العربی دبیركل اتحادیه عرب،نمایندگانی از اتحادیه اروپایی و همچنین وزرای خارجه عراق، كویت و قطر نیز ارسال شده است.

'د.پ.آ' امروز همچنین ساعاتی پس از صدور بیانیه عنان درمورد نشست ژنو و اعلام خبر ارسال دعوت نامه ها برای وزیران امور خارجه برخی كشورها، از حضور نیافتن وزیر امور خارجه آلمان در این نشست خبر داد.

این رسانه آلمانی در این رابطه،نوشت: وستروله كه در نشست ژنو غایب است،جمعه آینده از سوی رییس جمهور فرانسه برای حضور در نشستی كه قرار است درمورد سوریه در پاریس برگزار شود، حضور خواهد یافت.

در بیانیه روز چهارشنبه كوفی عنان، هدف از تشكیل گروه تماس سوریه و نشست ژنو برداشتن گام هایی موثر به منظور اجرای كامل قطعنامه های 2042 و 2043 شورای امنیت و طرح شش ماده ای صلح در این كشور اعلام شده است.

اروپام** 2051** 1701** 3404



:: برچسب‌ها: پارک , آسمان , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
اندی ماری

بریتانیایی امیدوارند اندی ماری آنها را پس از هفتاد و شش را به قهرمانی در ویمبلدون برساند.

هفتاد و شش سال پيش در سال ١٩٣٦ يك بازيكن انگليسى به نام فرد پرى براى سومين سال پياپى قهرمان ويمبلدون شد. اين آخرين بارى بود كه يك بريتانيايى جام ويمبلدون را در قسمت انفرادى مردان در دست مى گرفت.

دو ماه پس از آن پرى در جام آزاد آمريكا يا يو اس اوپن هم به پيروزى رسيد و اين آخرين بارى بود كه يك مرد بريتانيايى در يك تورنمنت گران اسلم به پيروزى مى رسيد، يعنى هفتاد و شش سال پيش.

در قسمت زنان وضع كمى بهتر است. آخرين بار كه يك زن بريتانيايى قهرمان ويمبلدون شد سى و پنج سال پيش در سال ١٩٧٧ بود كه ويرجينيا ويد به اين مهم دست يافت كه آخرين پيروزى زنان بريتانيا در يك تورنمنت گران اسلم هم بود.

براى بريتانيايى ها كه قديمى ترين و به قولى معتبرترين تورنمنت عمده جهان هر ساله در خاك كشورشان انجام مى شود، نداشتن يك قهرمان كه دست كم يك بار آنها را سربلند كند بسيار دردآور است.

داستان تنيس بريتانيا مثل سرگذشت فوتبال انگليس است. انگليسى ها مدعى هستند كه فوتبال مدرن ابداع آنان است كه توسط استعمارگران بريتانيايى به سراسر جهان بسط پيدا كرده و به صورت محبوب ترين و مردمى ترين ورزش جهان درآمده است.

آنان همچنين به حق مى گويند كه ليگ برتر انگليس بهترين، قدرتمندترين و پردرآمدترين ليگ فوتبال جهان است و بهترين بازيكنان اروپا و شايد جهان در باشگاه هاى اين كشور توپ مى زنند.

با اين همه تيم ملى فوتبال انگليس از سال ١٩٦٦ كه مسابقات جام جهانى فوتبال براى آخرين بار در انگليس برگزار شد و تيم ميزبان به پيروزى رسيد، چهل و شش سال است كه آرزوى پيروزى در يك تورنمنت جهانى يا اروپايى به دلشان مانده است.

به نظر مى آيد كه حتى خوشبين ترين افراد هم اميدى به فوتبال انگليس نبسته اند اما در تنيس گاهى بارقه هايى از اميد به چشم مى خورد، بخصوص در ويمبلدون كه هرسال تكرار مى شود.

در حال حاضر بهترين بازيكن بريتانيايى در بين مردان اندى مارى اسكاتلندى است كه نفر چهارم رده بندى جهانى است و در سه سال گذشته در ويمبلدون به مرحله نيمه نهايى رسيده است.

مارى از زمانى كه حرفه اى شده در بيست و يك تورنمنت از جمله شش تورنمنت ماسترز قهرمان شده و دو بار در استراليا و يك بار در آمريكا به فينال گران اسلم رسيده. اين كارنامه درخشان براى هر بازيكنى بسيار افتخار آميز است اما تا وقتى مارى در يك گران اسلم بخصوص ويمبلدون به پيروزى نرسد مردم و مطبوعات بريتانيا دست از سرش برنخواهند داشت.

علت ناكامى مارى را آندره آغاسى بازيكن نامدار آمريكايى در دو جمله خلاصه كرد. او هفته گذشته در مصاحبه اى با بى بى سى گفت اندى مارى لياقت بردن بيش از يك گران اسلم را دارد اما بد شانسى اش اين است كه در عصر بازيكنان طلائى تنيس مردان به اوج خودش رسيده است.

منظور آغاسى اين است كه مارى از زمانى كه آمادگى پيروزى در تورنمنت هاى عمده را پيدا كرده هميشه بازيكنى بهتر از خودش در صحنه بوده است، ابتدا راجر فدرر بود كه حالا نوواك جوكوويچ و رافائل نادال هم اضافه شده اند.

وقتى در نظر بگيريم كه مارى و جوكوويچ و نادال با اختلافى جزيى هم سن هستند، اين احتمال هم از بين مى رود كه او آنقدر صبر كند تا حريفان از صحنه خارج شوند. تازه اگر اين اتفاق هم بيفتد هيچ تضمينى وجود ندارد كه يك بازيكن طلائى ديگر جاى آنان را نگيرد.

اما در هرحال بشر به اميد زنده است. از ديروز كه مارى در اولين مسابقه خود با قدرت ظاهر شد و نيكولاى داويدنكو حريف روس خود را شكست داد مجددا گفته مى شود كه امسال سال مارى است، همان حرفى كه هر سال مى زنند. بايد صبر كرد و ديد.



:: برچسب‌ها: فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'موفق جمعه' در گفتگو با خبرگزاری فرانس پرس افزود: كمیته ملی المپیك سوریه هنوز نامه ای را مبنی بر ممنوعیت شركت ورزشكاران و مسوولان سوری در المپیك دریافت نكرده است.

رادیو انگلیس پیشتر اعلام كرده بود مسوولان انگلیس با اعطای روادید به 'جمعه' برای ورود به انگلیس موافقت نكرده اند.

سوریه با یك هیات 28 نفره شامل 10 ورزشكار در المپیك 2012 لندن شركت می كند.

632



:: برچسب‌ها: مدل , سفید , فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()