نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه مصر، تحقیقات جدید پزشکی نشان می‌دهد که خطر و زیان نوشیدنی‌های گازدار به ویژه نوشیدنی‌های شیرین شده برای سلامت انسان به اندازه عادت سیگار کشیدن است.



:: برچسب‌ها: مردم , انگلستان , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'مجید امرایی' روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: از آنجایی كه سرای روزنامه نگاران ایران مركزی فرهنگی،خبری، مطبوعاتی و آموزشی است، سرای روزنامه نگاران به منظور توسعه این رسالت به زودی در سطح سایر استان های كشور نیز راه اندازی خواهد شد.

وی گفت: بی شك، این اقدام موجب كمك به پیش برد و تحقق اهداف سرای روزنامه نگاران و خدمت هر چه موثرتر به این قشر تلاشگر در عرصه رسانه های كشور خواهد بود.

مدیر سرای روزنامه نگاران ایران یاد آور شد استان های كردستان، لرستان، همدان و البرز نیز از جمله دیگر استان های متقاضی ایجاد دفاتر استانی سرای روزنامه نگاران ایران هستند.

امرایی افزود: درخواست سایر استان ها در حال بررسی است و از افتتاح دفاتر استانی در دیگر مراكز نیز استقبال می شود.

امرایی ادامه داد:سرای روزنامه نگاران محلی برای تبادل افكار و ارتقا سطح علمی، عملی و كاربردی در حوزه روزنامه نگاری است و توجه به آموزش در سطوح مختلف روزنامه نگاری تخصصی، شهری، منطقه ای و بین الملل از دیگر اهداف راه اندازی سرای روزنامه نگاران است.

امرایی ابراز امیدواری كرد به زودی در هر یك از استان های كشور یك شعبه از سرای روزنامه نگاران ایران افتتاح شود.

اجتمام**9134 **1569



:: برچسب‌ها: پاییز , سفر , سان ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، این منبع افزود: این عضو حركت اسلامی ازبكستان با در اختیار داشتن جلیقه انتحاری و 25 كیلوگرم مواد منفجره ،باز داشت شده است.

اداره امنیت ملی افغانستان در بیانیه خود اضافه كرد، فرد باز داشت شده عضو گروه'جندالله' حركت اسلامی ازبكستان است.

استان 'تخار' یكی از استان های ناامن افغانستان می باشد كه هرازگاهی درگیری ها و حملات انتحاری در آن روی می دهد.

آساق**ع.ن**5981



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , شیکاگو , دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

سومین سالگرد راهپیمایی های اعتراضی پس از انتخابات خرداد سال ۱۳۸۸ در حالی سپری شد که خانواده های برخی از مجروحان این انتخابات هیچ نتیجه ای از پیگیری های خود در دستگاه قضایی ایران نگرفته اند اما برخی از این زخمی ها و یا خانواده های این زخمی ها که به ناگزیر ایران را ترک کرده اند، خواستار دیدار با احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل شده اند.

فرهاد یگانه یکی از زخمی های راهپیمایی اعتراضی عاشورای ۸۸، مسعود علیزاده یکی از زخمی های بازداشتگاه کهریزک و نازآفرین صبوری، خواهر علیرضا یکی از زخمی هایی راهپیمایی ۲۵ خرداد ۸۸ که پس از جراحت جانش را از دست داد، از جمله کسانی هستند که ضمن درخواست دیدار از احمد شهید خواستار شناسایی عاملان و آمران پرونده های زخمی شدگان حوادث پس از انتخابات هستند.

به دنبال راهپیمایی های اعتراضی که از خرداد ۱۳۸۸ در ایران آغاز شد، تعداد زیادی از شرکت کنندگان با شلیک مستقیم گلوله، ضرب و جرح، استنشاق گاز اشک آور، پرتاب شدن از بالای پل عابر پیاده، پرتاب شدن از ساختمان، یا رد شدن خودروی نیروی انتظامی از روی بدن آنان کشته و زخمی شدند.

پرونده های بی فرجام کشته شدگان

خانواده های چند تن از جان باختگان، در گفتگوهایی اختصاصی یادآورشدند که با گذشت سه سال نه تنها شکایات آنها بی پاسخ مانده، بلکه مقامات قضایی به آنها گفته اند که پس از دریافت دیه پرونده قضایی شان بسته خواهد شد.

پس از گذشت سه سال، مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران نه تنها آمار دقیقی از کشته شدگان پس از انتخابات اعلام نکرده اند بلکه در مورد آمار زخمی ها و مجروحان درگیری های مربوط به راهپیمایی های پس از انتخابات نیز اطلاع رسانی صورت نگرفته است.

این در حالی است که به دنبال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در مصر، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی و سایت باشگاه خبرنگاران جوان که متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است آمار کشته شدگان مصر در جریان درگیری های این انتخابات را منتشر کردند و در مواردی جزئیات آن را طرح کردند.

اما در میان سکوت خبری رسانه های رسمی جمهوری اسلامی ایران پیرامون اخبار مربوط به زخمی های انتخابات ریاست جمهوری، برخی از سایت های منتقد و مخالف حکومت خبرهایی را به صورت جداگانه منتشر کرده اند که طی آن خانواده برخی از مجروحان انتخاباتی به صورت رسمی در مورد وضعیت این زخمی ها اطلاع رسانی کردند.

ترک ایران و جان باختن در غربت

علیرضا صبوری جوان ۲۲ ساله ایرانی یکی از زخمی های حوادث پس از انتخابات بود که اگر چه چند ماهی پس از انجام عمل جراحی در ایران، کشور را ترک کرد اما سرانجام آبان ماه سال ۱۳۹۰ در شهر بوستون آمریکا در حالی که همچنان زیر نظر پزشکان به سر می برد، درگذشت.

علیرضا صبوری پس از حضور در راهپیمایی ۲۵ خرداد، در حالی که به گفته خانواده اش به زخمی های دیگری که روی زمین افتاده بودند کمک می کرد، از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و مجروح شد.

مادر علیرضا در یک گفتگویی از زندگی نا امن خانواده خود سخن گفته و از سختی هایی که آنها پس از زخمی شدن با آن مواجه بودند به عنوان «زندگی در آب و آتش» یاد کرد.

او گفت که آنها علیرضا را پس از زخمی شدن به مدت ۴۵ روز «گم کرده بودند» اما سرانجام وقتی موفق به پیدا کردن او در یکی از بیمارستان های تهران شدند، همیشه این احساس نا امنی در خانواده آنها وجود داشت که "مبادا ماموران امنیتی علیرضا را به دلیل حضور در یک راهپیمایی اعتراضی احضار و زندانی کنند."

مادر علیرضا ، وضعیت جسمی فرزندش را «غم انگیر» توصیف کرد و با بیان این که پسرش برای ادامه زندگی نیاز به آرامش داشت گفت:‌ «به همین دلیل خانواده مجبور شد وقتی که عمل جراحی او در داخل انجام شد برای رسیدن به سلامتی کامل و بازگشت آرامش به زندگی او، او را از ایران خارج کند.»

اما علیرضا یک سال و هشت ماه پس از آنکه از ایران خارج شد و پناهندگی او نیز مورد قبول آمریکا قرار گرفت جانش را در شهر بوستون این کشور از دست داد.

"برخی دیگر از زخمی های انتخاباتی در داخل ایران ماندند و جان شان را نیز در خانه خود و یا در بیمارستان های داخل ایران از دست دادند. از جمله آنها می توان به محمود رییسی نجفی و لطفعلی یوسفیان اشاره کرد."

نازآفرین صبوری خواهر علیرضا می گوید برادرش «با تیری که به پیشانی اش شلیک شده بود، انگار از مرگ برگشته بود» اما این تیر در وضعیت بغرنجی که او داشت را دشوارتر کرده بود.

«یک ماه در کما بود که بعد از آن هم مدتی فراموشی داشت و فلج بود و قدرت تکلم اش را هم از دست داده بود، در چنین شرایطی خانواده ام خانه شان را جابجا کرده و به صورت مخفیانه زندگی می‌کردند تا مبادا نهادهای امنیتی بیایند علیرضا را بازداشت کنند.»

خواهر علیرضا می گوید «علیرضا بعد از مجروح شدن و انجام عمل جراحی، دست و پاهایش بی حس می شد و حتما نیاز داشت کسی کنارش باشد و از او پرستاری کند ولی وقتی با پناهندگی او به آمریکا موافقت شد، اجازه ندادند که هیچ یک از اعضای خانواده به عنوان پرستار کنارش باشند، یعنی علیرضا هم در ایران مظلوم واقع شد و هم وقتی پناهنده شد، در غربت و تنهایی شهید شد.»

خانواده علیرضا صبوری می گویند در ایران کسی پاسخگوی مجروح کردن علیرضا و شلیک کردن گلوله به پیشانی او نیست. خواهر او اخیرا از نامه خود به احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل خبر داده و گفته که اگر خانواده های زخمی های پس از انتخابات «به دلیل زندگی نا امن خود در ایران سکوت می کنند»، مجامع بین المللی نباید در مورد وضعیت و زندگی تلخ مجروحان یک انتخابات سکوت کنند.

جان باختن زخمی ها در خانه یا بیمارستان

برخی دیگر از زخمی های انتخاباتی در داخل ایران ماندند و جان شان را نیز در خانه خود و یا در بیمارستان های داخل ایران از دست دادند. از جمله آنها می توان به محمود رییسی نجفی و لطفعلی یوسفیان اشاره کرد.

محمود رئیسی نجفی در راهپیمایی ۲۵ خرداد سال ۱۳۸۸ در میدان آزادی تهران هدف گلوله قرار گرفت. بر اساس گزارش خانواده وی به کمیته پیگیری وضعیت آسیب دیدگان پس از انتخابات، آقای رییسی پیش از اصابت گلوله مورد ضرب و جرح نیز قرار گرفته بود.

سحام نیوز وب سایت خبری حزب اعتماد ملی در مرداد ماه ۸۸ گزارشی از دیدار خانواده محمود رییسی با مهدی کروبی یکی از افرادی که کمیته ای برای پیگری وضعیت آسیب دیدگان انتخابات تشکیل داده بود منتشر کرد که بر اساس این گزارش خانواده محمود رییسی پرده از زندگی نا امن خود پس از مجروح شدن فرزنداشان - تا روزی که در خانه جانش را از دست داد - برداشتند.

"در راهپیمایی اعتراضی عاشورای ۸۸ که با خشونت بیشتری در مقایسه با سایر راهپیمایی های اعتراضی مواجه شده بود، شماری از شهروندان مورد اصابت گلوله قرار گرفته و پس از مجروح شدن نیز دستگیر و بازجویی شدند."

خدیجه حیدری همسر محمود رییسی ماجرای جان او را چنین شرح داده است: «آقای نجفی حدود ۱۳ ‌روز زنده بود، بدنش زخمی و پاهای او به شدت باد کرده و دستش هم فلج شده بود. شکمش هم به شدت ورم کرده بود. ما به شدت می‌ترسیدیم که او را به بیمارستان ببریم و بستری کنیم . . . تا این که روز به روز حال همسرم بدتر شد. روز ششم تیرماه پدر شوهرم آمد و تصمیم گرفتیم که با کمک او همسرم را به بیمارستان طرفه ببریم. در بیمارستان پزشک مربوطه گفت با توجه به این که الان امکان بستری کردن وی وجود ندارد، او را ببرید و فردا صبح بیاورید تا او را بستری کنیم . . . صبح که می‌خواستیم او را به بیمارستان ببریم، هرچه او را صدا کردیم دیدیم جواب نمی‌دهد.»

بر اساس گفته های خانواده آقای رییسی، ترس از انتقال این مجروح انتخاباتی به بیمارستان، موجب شد تا در روزهای نخستِ زخمی شدن او به دلیل نگرانی و نا امنی در منزل نگهداری شود و همین امر موجب وخامت حال و در نهایت جان باختن او شد.

لطفعلی یوسفیان یک کارمند ۵۶ ساله ایرانی بود که خانواده وی پس از یک سال و نیم سکوت به جرس از وب سایت های نزدیک به مخالفان دولت ایران گفتند که در جریان درگیری های تیر ماه سال ۸۸ وقتی که او از محل کارش در خیابان انقلاب به خانه بر می گشت بر اثر استنشاقِ گاز اشک آورِ پرتاب شده در درگیری های خیابانی، دچار مشکلات تنفسی شدید شدکه درنهایت پس از انتقال به بیمارستان جانش را از دست داد.

آرش، فرزند لطفعلی یوسفیان در این گفتگو دلیل سکوت خانواده خود را وضیعت حاکم بر فضای کشور در روزهای اعتراض به نتایجِ انتخابات اعلام کرده و گفت که حتی مسوولان بیمارستان ابن سینا هم برای اینکه خانواده دچار مشکل نشود، همان زمان به آنها گفته بودند بهتر است علت مرگ را «ایست قلبی» اعلام کنند.

زخمی هایی که بازجویی شدند

ضرب و شتم معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران توسط نیروهای شبه نظامی و امنیتی

در راهپیمایی اعتراضی عاشورای ۸۸ که با خشونت بیشتری در مقایسه با سایر راهپیمایی های اعتراضی مواجه شده بود، شماری از شهروندان مورد اصابت گلوله قرار گرفته و پس از مجروح شدن نیز دستگیر و بازجویی شدند.

فرهاد (محمد) یگانه یکی از شهروندان معترض است که در راهپیمایی اعتراضی عاشورا، در تاریخ ششم دی ماه ۸۸ از ناحیه سر هدف قرار گرفت.

وی در مورد نحوه زخمی شدن خود در روز عاشورا به کلمه وب سایت نزدیک به میرحسین موسوی از رهبران مخالف دولت گفته است: «ما سه نفر بودیم که توسط اسلحه شاتگان یگان ویژه نیروی انتظامی از ناحیه سر هدف قرار گرفتیم. البته یکی از لباس شخصی ها هم با کلت به مردم تیراندازی مستقیم می کرد . . . تا من تیرانداز ضد شورش را دیدم، صورت نفر کناری ام متلاشی شد و نفر دیگر را آن طرف سر خیابان خارک زده بود. من که می خواستم به نفر کناری ام کمک کنم، پشت به تیرانداز بودم که به سر من شلیک شد و نزدیک به ۱۵۰ ساچمه آتشین به سر و بدنم اصابت کرد.شاید مرگ راحت تر از این زندگی باشد.»

او گفته است که نتوانسته به صورت کامل در داخل ایران مورد مداوا قرار بگیرد و در عین حال «پزشکان بیمارستان ارتش بر حسب تجربه جانبازان جنگی، دست به اجسام داخل مغز نزدند تا ضایعات بیشتر نشود.»

او از پیگیری های خود در دستگاه قضایی ایران برای شناسایی کسانی که به او شلیک کرده بودند نا امید شده و پس از ترک ایران از طریق نامه ای تمامی مدارک مربوط به زخمی شدن و سپس بازجویی شدن خود را برای احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل ارسال کرده است.

او در مورد وضعیت خود در داخل ایران چنین توضیح داده است: «وقتی ایران بودم، بر روی ویلچر با نیمه بدن فلج تحویل پلیس امنیت در خیابان معلم شدم و پس از بازپرسی با آن حال و روز با نگهبان به دادگاه انقلاب منتقل شدم. در آنجا من به بازپرس گفتم می خواهم از نیروی انتظامی به علت تیراندازی بی دلیل شکایت کنم، که نماینده پلیس امنیت با مشت ولگد به جان من افتاد و در حضور بازپرس و منشی دادگاه من از روی ویلچر به زمین افتادم. او گفت تو مجرم هستی چون در روز عاشورا در خیابان انقلاب بودی و جرم تو ثابت شده است.» او دوبار توسط پلیس بازجویی شده بود.

شهرام خرم کاریکاتوریست ایرانی نیز یکی دیگر از کسانی بود که در راهپیمایی روز عاشورا در خیابان آزادی هدف گلوله ای ساچمه ای قرار گرفت که به پیشانی اش اصابت کرد. او پس از زخمی شدن دستگیر و روانه زندان شد.

آقای خرم در تشریح چگونگی زخمی و بازداشت شدن خود به کلمه گفته بود که با شروع تیراندازی همه معترضان به خانه های اطراف پناه بردند بر همین اساس او نیز پس از زخمی شدن به کمک چند نفر به پشت بام خانه ای پناه برده بود که به گفته او ماموران امنیتی به آن خانه نیز حمله کرده و او را در حالی که خونریزی داشت، بازداشت کردند.

شهرام خرم پس از آنکه چند بار مورد بازجویی قرار گرفت در نهایت آزاد شد، سرانجام ایران را ترک کرد.

زخم هایی که همیشه تازه است

خانواده های چند تن از جان باختگان، در گفتگوهایی اختصاصی یادآورشدند که با گذشت سه سال نه تنها شکایات آنها بی پاسخ مانده، بلکه مقامات قضایی به آنها گفته اند که پس از دریافت دیه پرونده قضایی شان بسته خواهد شد.

محمد آبادی یکی دیگر از شهروندان معترض بود که در راهپیمایی ۳۰ خرداد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و اینک پس از عمل جراحی در فرانسه زندگی می کند.

وی در مورد روزی که به سمت او شلیک شده بود به کلمه گفته است «در خیابان آزادی . . . ما خیلی به نیروهای ضد شورش نزدیک شدیم و ناگهان دیدیم دارند به سمت ما شلیک می کنند ما شروع کردیم به سنگ پرتاب کردن که یک لحظه دیدم بدنم لرزید، صدای عجیبی توی سرم پیچید و افتادم که بعد جمعیت مرا به یک آرایشگاه زنانه منتقل کردند و همانجا کمکم کردند. بچه ها همانجا شروع کردند با موبایل از من و وضعیتی که به آن گرفتار شده بودم فیلم گرفتند.»

"خانواده برخی از زخمی ها و مجروحان انتخاباتی همچنان در ایران باقی مانده اند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند. به عنوان نمونه امید عزیزی جوان ۳۵ ساله ای که در راهپیمایی روز ۲۵ خرداد مورد ضرب و جرح قرار گرفته بود به گفته خانواده اش به دلیل قطه نخاع نزدیک به سه سال است که روی صندلی چرخدار می نشیند و فقط قادر به حرکت دادن سر خود است."

این شهروند ۲۶ ساله در مورد هراس خود برای مراجعه به بیمارستان پس از مجروح شدن، می گوید «ماموران اطلاعاتی آن روزها دنبال زخمی ها هم می رفتند و همکارانم و دوستانم هم نگران بودند که مبادا برای آنها هم مشکلی پیش بیاید.» او سرانجام مجبور به خروج از ایران شد.

محمد داوودی آبادی از زمانی که وارد فرانسه شد توسط یک پزشک ایرانی مورد جراحی قرار گرفت. این پزشک طی چندین عمل جداگانه یکی از ساچمه ها که در شانه چپ او و همچنین دو ساچمه که بالای زانو و دست راست او قرار داشت را از بدنش خارج کرد.

وی که این روزها سلامت خود را تا اندازه ای به دست آورده، معتقد است که خود زخمی ها همیشه نگران خانواده خود نیز هستند و فکر می کنند مبادا خطری آنها را تهدید کند برای همین گاهی به خاطر خانواده ناگزیر به ترک ایران می شوند. «اگرچه من شانس آورده ام و گلوله ای که به من شلیک شد گلوله های اصلی نبود و زنده ماندم ولی امیدوارم مردم یادشان نرود که چه انسان های بیگناهی همان روز کنار ما کشته و یا زخمی شدند و خانواده های شان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.»

مسعود علیزاده یکی دیگر از بازداشت شدگان در گیری های اعتراضی تیرماه ۸۸ بود که پس از ضرب و جرح در بازداشتگاه کهریزک، زخمی شد. بر اساس گزارش کلمه او برای مداوای زخم‌های عفونت کرده سر و صورت و دست‌ها و پا‌هایش به بهداری اوین فرستاده شده بود.

آقای علیزاده پس از آزادی از سعید مرتضوی شکایت کرده و با خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز درباره شکنجه در کهریزک مصاحبه ای انجام داد اما به گفته خود او «پس از دریافت تهدیداتی از سوی سعید مرتضوی» ایران را ترک کرد.

آقای علیزاده نیز از طریق مکاتبه با احمد شهید خواستار پیگیری پرونده خود و شناسایی عاملانی شد که در کهریزک باعث شکنجه و زخمی شدن او شدند.

آقای علیزاده می گوید «اگر حکومت ایران می گوید شناسایی کسانی که در خیابان به مردم شلیک کرده و باعث کشته و یا زخمی شدن معترضان شدند، سخت است، شناسایی کسانی که در کهریزک باعث کشته و زخمی شدن معترضان شده اند نباید سخت باشد.»

زخمی هایی که هنوز در ایران مانده اند

خانواده برخی از زخمی ها و مجروحان انتخاباتی همچنان در ایران باقی مانده اند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

به عنوان نمونه امید عزیزی جوان ۳۵ ساله ای که در راهپیمایی روز ۲۵ خرداد مورد ضرب و جرح قرار گرفته بود به گفته خانواده اش به دلیل قطه نخاع نزدیک به سه سال است که روی صندلی چرخدار می نشیند و فقط قادر به حرکت دادن سر خود است.

بر اساس گزارش سایت کلمه، پدر امید عزیزی از نیروی انتظامی به دادگاه شکایت کرده است. او می گوید «چرا این جوان را با باتوم زده اید که گوشه خیابان مثل مرده افتاده بود؟ اگر می خواستید فرار نکند لااقل تیر به پایش می زدید چرا به سر او شلیک کردید.»

بر اساس گزارش وب سایت های منتقدان و مخالفان حکومت در ایران، همچنان شماری از مجروحان انتخاباتی که در ایران زندگی می کنند در سکوت به سر می برند و نگران اند که مبادا پس از شکستن سکوت خود در مورد وضعیت زخمی ها، زندگی آنها ناامن شود.



:: برچسب‌ها: زنده , پرندگان , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

خبرگزاری اردنی 'عمون' روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه اعلام كرد كه یك تیم پروازی برای تحویل گرفتن این هواپیما از سوریه به اردن سفر خواهد كرد.

وی افزود: ‌جنگنده سوری به لحاظ فنی تجهیز و سرویس شده است و روز سه شنبه پایگاه نظامی اردن را به مقصد سوریه ترك خواهد كرد.

'حسن مرعی الحماده' خلبان سوری پنج شنبه گذشته با یك فروند هواپیمای نظامی به اردن گریخت و در فرودگاه ملك حسین در استان 'المفرق' واقع در مرز با سوریه به زمین نشست و از امان درخواست پناهندگی سیاسی كرد كه این درخواست وی مورد موافقت قرار گرفت.

مترجمام**1480**‌1368**



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا از بیروت، ماجرا از آنجا آغاز شد كه تلویزیون الجدید كه طی دو روز اخیر مورد هجمه بی سابقه جریانهای سلفی لبنان قرار گرفته، دوشنبه شب مورد حمله 5 فرد ناشناس قرار گرفت و در ورودی آن به آتش كشیده شد.

یكی از مهاجمان موقع فرار دستگیر شد و پیگیری های خبرنگار ایرنا حاكی است كه وی فردی سابقه دار بوده و در اعتراض به انتقادات شبكه الجدید به شیخ الاسیر یكی از رهبران سلفی های لبنان به این اقدام دست زده است.

وزیر كشور، وزیر اطلاع رسانی، وزیر بهداشت لبنان فورا در محل حاضر شده و ضمن اعلام همدردی با این شبكه،تحقیقات خود در این خصوص را آغاز كردند.

سخنگوی حزب الله نیز از اولین نفراتی بود كه همراه با نماینده نخست وزیر در محل این شبكه تلویزیونی حاضر شده و این حادثه را محكوم كرد.

همزمان با این حادثه، عده ای مقابل ساختمان كونكورد كه دفتر روزنامه الاخبار در آن قرار دارد، اقدام به تیراندازی كرده و فورا از محل گریختند.

الاخبار نیز از رسانه های منتقد الاسیر و سلفی ها به شمار می آید.

خاور**1030



:: برچسب‌ها: روش , د ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

تبریزیان به گونه‌ای این شخصیت‌های واقعی‌ را در این جاده قرار داده تا به باز‌سازی حکایتی از زندگی‌ این افراد به مخاطب خود بپردازد.

میترا تبریزیان، عکاس و کارگردان ایرانی‌ _ انگلیسی‌، یکی‌ از خلاقترین هنرمندان انگلستان است که بیش از دو دهه در حرفه عکاسی و فیلمسازی مشغول به کار است. کارهای او از نظر بصری قدرت خاص و سبکی منحصر به فرد دارند که تاکید زیادی بر ترکیب بندی، ساختار و همچنین استفادهٔ سمبلیک دارند.

میترا تبریزیان در بسیار از گالری‌ها و موزه های معتبر جهان نمایشگاه داشته است، از جمله موزه ویکتوریا اند آلبرت لندن، موزه هنر معاصر لوکزامبورگ و نمایشگاه انفرادی در تیت بریتین. همچنین یکی از پرتره هایش برای بازی‌های المپیک لندن به نمایش گذاشته خواهد شد.

نمایشگاه تبریزیان در گالری لیلا هلر، اولین نمایشگاه انفرادی او در نیویورک است. در این نمایشگاه هفت اثر از عکس‌هایی‌ که در ایران و انگلستان گرفته شده، همچنین تعدادی از جدیدترین سری کارهایش یعنی‌ "لیسترشیر ۲۰۱۲ " به نمایش گذاشته شده است.

تبریزیان در عکس‌هایش به موضوعات عصر ما می‌پردازد: مهاجرت، هویت، تبعید، فساد اقتصادی، از خود بیگانگی انسان شهری و حس تعلق. ایرانی‌- انگلیسی‌ بودن تبریزیان، بیشتر از اینکه تعلق خاطر او به فرهنگ خاصی‌ را در کارهایش بیان ‌کند؛ او را مانند نظاره‌گر‌ بیرونی نشان میدهد که به بازگویی این موضوعات، چه در انگلستان و چه در ایران می‌پردازد.

"تصاویری که این عکاس ارائه میدهد اشاره به دنیایی خالی‌ از هر گونه عاطفه دارد. این تصاویر گرچه دراکثر مواقع از نظر رنگ و ترکیب بندی بسیار گیراست، اما در عین حال حس سردی و گاهی حتی آزار دهنده ای را به بیننده منتقل می‌کند."

تصاویری که این عکاس ارائه میدهد اشاره به دنیایی خالی‌ از هر گونه عاطفه دارد. این تصاویر گرچه در اکثر مواقع از نظر رنگ و ترکیب بندی بسیار گیراست، اما در عین حال حس سردی و گاهی حتی آزار دهنده ای را به بیننده منتقل می‌کند.

تبریزیان دراکثر عکس‌هایش میزانسنی را خلق می‌کند که در آن هیچ چیز غیر عادی به نظر نمی‌آید. با این حال این تصاویر را به گونه‌ای مهیج می‌سازد که گویا مخاطب در حال نظاره لحظه‌ رسیدن یا تمام شدن اوج یک واقعه است.

کارهای اولیه تبریزیان تصاویر ساخته شده‌ای هستند که در آنها محل عکس به دقت انتخاب شده و مدل‌ها به شکل هنرمندانه‌ای بر آنها قرار داده شدند. در این سری از عکسها، تبریزیان با استفادهٔ گسترده و خلاقانه از تکنولوژی دیجیتال روایتهایی را به گونه‌ای خلق می‌کند که بسیاری از منتقدین این عکسها را با پوستر فیلم همچون "پالپ فیکشن" مقایسه می‌کنند.

کارهای بعدی اش بیشتر به عکاسی مستند شبیه اند و یا شاید بهتر بتوان گفت، در تقاطعی از عکاسی مستند و داستانی قرار دارند. سوژه اصلی این سری از عکسها انسانهای واقعی‌ هستند که تبریزیان داستان زندگی‌ آنها را در عکس‌هایش بازسازی می‌کند.

برای مثال می‌توان "بدون عنوان ۲۰۰۹ " که در اطراف تهران گرفته شده اشاره کرد. تبریزیان به گونه‌ای این شخصیت‌های واقعی‌ را در این جاده قرار داده تا به باز‌سازی حکایتی از زندگی‌ این افراد به مخاطب خود بپردازد. در این عکس رنگها تقریبا یکنواخت هستند. آسمان خاکستری و افرادی که همگی‌ سیاه پوشیده‌اند در وسعت زمین بی آب و علفِ در انحصار کوههای اطراف تهران به شکل متراکم قرار گرفته‌اند. همانطور که ولی‌ محلوجی در متن خود اشاره می‌کند، شاید این عکس به گونه‌ای بازتاب کننده واقعیت بیرونی است که مانع هرگونه تحرک و حتی سکون میشود.

"بدون عنوان ۲۰۰۹ " همانند بسیاری از عکس‌های تبریزیان دارای سکوت سنگینی‌ است. اما به نظر می‌رسد تراکم افرادی که سیاه پوشیده‌اند و همگی به یک جهت ایستاده‌اند، سکوت را در معرض شکسته شدن قرار داده است.

در اثر دیگرش "سیتی، لندن ۲۰۰۸ " تبریزیان از کارکنان ارشد شرکت جی‌ پی‌ مورگان خواسته است تا در لابی دفتر مرکزی این شرکت از آنها عکسبرداری کند. این تصویر درست در زمان بحران اقتصادی اروپا گرفته شده. تبریزیان در خلق این تصویر، همانند سنت قدیمی‌ نقاشی ثبت وقایع تاریخی‌ عمل کرده است و به نوعی عواقب بعد از بحران را ثبت کرده است. در حالی‌ که معماری داخلی‌ ساختمان پوشیده از سنگ مرمر، تداعی کننده ثبات و رفاه است، بانکداران همگی‌ افرادی منزوی به نظر میرسند که در مخمصه افتاده اند.

آثار میترا تبریزیان همواره به ارتباط بین انسان روی عکس و چشم اندازی که در پس زمینه قرار گرفته یا همان ارتباط بین انسان و جامعه می‌پردازد. عکسهایی که به نظر خالی‌ از احساسات می‌آیند، اما ذهن بیننده را با خود درگیر میکنند.

اما در سری جدید عکس‌هایش "لیسترشیر ۲۰۱۲"، بر خلاف همیشه، این بار چشم‌انداز‌های شهری در پس زمینه قرار نمی‌‌گیرند و سوژهٔ اصلی‌ عکس را تشکیل میدهند. در این سری جدید، تبریزیان بر فضاهای متروک و مرده شهر لیسترشیر متمرکز میشود و زوال کارخانه‌های صنعتی سابق را به استناد در می‌‌آورد.

در برخی‌ از این عکسها مرد تنهایی‌ که در واقعیت بیشتر زندگیش را صرف کار کردن در یکی‌ از این کارخانه‌ها کرده است، جلوی باقیمانده ساختمانهای مخروب قرار می‌گیرد. مابقی‌ عکسها، خالی‌ از هرگونه رد پای انسانی‌ است. حضور تنهای این مرد در برخی‌ از عکسها، بیشتر تأییدی بر متروک بودن شهر است. مرد که در این عکسها با چشمان بسته ایستاده است، گویا شهر مرده‌ای را به خاطر می‌سپارد که زمانی‌ جایگاه زندگی‌ کردن بوده است.



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 286
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، آیت الله 'قربانعلی دری نجف آبادی' دوشنبه شب در نشست هم اندیشی ائمه جماعت با مدیران ارشد قضایی استان مركزی در اراك افزود: روحانیان و قوه قضاییه در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ناهنجاری ها در جامعه، مسوولیت مشترك دارند.

وی ادامه داد: همكاری روحانیان با دستگاه قضایی باید بیش از پیش تقویت شود و تحقق این مهم نیاز به راه اندازی و فعال شدن دبیرخانه دائمی دارد.

نماینده ولی فقیه در استان مركزی بیان كرد: همچنین این همكاری باعث می شود ورود افراد به زندان ها كاهش یابد و بنیان خانواده كمتر آسیب ببیند.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: دشمن قصد دارد درقالب جنگ نرم و ترویج فساد، بنیان خانواده را در ایران اسلامی تضعیف كند.

وی تاكید كرد قوه قضاییه نسبت به كادرسازی و پرورش قضات عادل، آگاه و مسلط بر امر قضا بیشتر تلاش كند و در این خصوص می تواند از طلاب علوم دینی استفاده كند.

امام جمعه اراك با تشریح جایگاه امر به معروف و نهی از منكر در اسلام اظهار داشت: ترویج این فریضه وظیفه همگانی است كه با نهادینه شدن آن در جامعه بسیاری از مشكلات برطرف خواهد شد.

رییس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان اراك نیز گفت: فرهنگ عمومی جامعه در اختیار روحانیان و علماست و آنان می توانند نقش موثری در جرم زدایی ایفا كنند.

حجت الاسلام 'قاسم عبداللهی' افزود: در دادگاه های عمومی و انقلاب این شهرستان شعبه هایی برای جرائم خاص تعریف شده است تا به پرونده ها در زمان كوتاه تری رسیدگی شود.

وی بیان كرد: ورود پرونده ها به دادگاه خانواده در زمینه اختلافات خانوادگی بسیار زیاد است كه باید برای كاهش آن با همكاری و تعامل روحانیان با این قوه چاره اندیشی كرد.

وی خاطرنشان كرد: تقویت معارف دینی و اخلاق اسلامی در جامعه برای كاهش پرونده ها در دادگستری ضروری است كه این مهم نیاز به حضور بیشتر روحانیان در عرصه های مختلف دارد. ك/2

517/559/ 684



:: برچسب‌ها: سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

خاصیت طبیعي شهادت، ایجاد بركت و تداوم و گشایش در حركت به سمت تعالي و كمال است. این كه خداوند متعال در قرآن، شهید را زنده معرفي مي‏كند و در عرف اسلامي و اصطلاح متشرعه به كشته راه خدا -شهید یعني شاهد، ناظر و حاضر- این به این معناست كه خون شهید ضایع نخواهد شد، شخصیت شهید كه تبلور همان آرمان‏هاي او و آرزوهاي اوست، از میان مردم رخت بر نخواهد بست، این خاصیت شهادت است.

آن كساني كه این حقیقت را از بن دندان درك كرده‏اند و تصدیق كرده‏اند، براي آن‏ها كشته شدن در راه خدا به‏ هیچ ‏وجه ضایعه به حساب نمي‏آید، بلكه یك افتخار است، یك اقبال بزرگ است، آن را مي‏خواهند، آن را از خدا مي‏طلبند، آن را مثل یك حاجت بزرگ، در ذكر و مناجات خودشان با خدا مطرح مي‏كنند.

به گمان من، از جمله‏ برترین‏هاي این راه، شهداي هفتم تیر بودند. بسیاري از این‏ها را ما از نزدیك مي‏شناختیم یا در جریان مبارزات، یا در جریان حوادث بعد از پیروزي انقلاب، این‏ها را آزموده بودیم، دیده بودیم، شناخته بودیم. حقیقتا جان، بر كف دست داشتند و آماده شهادت بودند. اگر به آن‏ها خبر مي‏رسید كه در این راه شهید خواهند شد، نه فقط مرعوب نمي‏شدند، خائف نمي‏شدند، بلكه خرسند مي‏شدند، بشارتي بود براي آن‏ها.

در راس همه‏ آن‏ها هم، شهید بزرگوار و عزیز ما، شهید آیت‏الله بهشتي بود، یك انسان معتقد، مومن، مخلص، صادق، جدي در كار. آنچه مي‏گفت، معتقد بود و به آنچه معتقد بود، در عمل ملتزم بود. خطر را هم مي‏شناخت، مي‏دانست میدان، میدان مین است. هر آني، هر ساعتي بیم از دست دادن جان هست لیكن در عین حال بي‏محابا، با نگاه به هدف، در این راه پیش مي‏رفت و نمي‏هراسید.

یكي از خصوصیات این شهید عزیز این بود. منطقي بود، پایبند به اصول و مباني بود. یك اصول‏گراي به معناي حقیقي كلمه محسوب مي‏شد، بر سر اصول با كسي ملاحظه نمي‏كرد. ما مي‏دیدیم، بعضي‏ها سعي مي‏كردند با حیله و ترفند و روش هاي متعارف و معمول، او را جذب كنند یا از مواضع خود تنزل بدهند، او را وادار به مماشات كنند لیكن او بر سر مواضع خود محكم ایستاده بود. شخصیت هاي تاریخي و اثرگذار، این‏جور شكل مي‏گیرند؛ این‏جور در جامعه ظهور مي‏كنند و ماندگار مي‏شوند.

... رحمت خدا بر شهید بهشتي، رحمت خدا بر آن كساني كه با او به شهادت رسیده‏اند، رحمت خدا بر شهداي راه اسلام، و اثر نقد و فوري این شهادت این بود كه نظام اسلامي در آنِ واحد، هم خلوص بیشتري پیدا كرد، هم حقانیت او ثابت شد، هم واقعیت او در جامعه استقرار پیدا كرد. خاصیت این شهادت، این بود.

نقاب ها از چهره‏ها افتاد، منطق مستحكم جمهوري اسلامي و منطق امام بزرگوار تثبیت شد و نظام نوپاي جمهوري اسلامي، آن روز استحكام پیدا كرد، توانست حركت كند.

در آن شرایط دشوار، در حالي كه دشمن- دشمن نظامي، متجاوز- خود را در بخش مهمي از منطقه‏ حساس خاك جمهوري اسلامي پهن كرده بود- ببینید چه شرائطي بود آن شرائط دشوار، و چه حادثه‏ به ظاهر تكان‏دهنده‏اي بود- اما این شهادت، چه تاثیر سازنده و عظیمي را بر انقلاب گذاشت.

عزیزان من! تا وقتي در قاموس ما، در فرهنگ ما، در منطق ما، شهادت بر همین سطح از اعتبار وجود داشته باشد، بدانید هیچ قدرتي- چه قدرت هاي مستكبر كنوني، و چه به مراتب قوي‏تر از این‏ها- نخواهد توانست بر جمهوري اسلامي و ملت ایران فائق بیاید.

* از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مسوولان قوه قضائیه و خانواده‏هاي شهداي هفتم تیر(هفتم تیر1389)

فراهنگ**1003**1588



:: برچسب‌ها: شهری , گل , سنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

همانطور كه­ ­­می دانیم امروزه شاید بیشتر مسمومیت های غذایی ایجاد شده در افراد به دلیل تغییر عادت ها و فرهنگ غذایی در نسل جدید، دغدغه‌ ها، مشغله‌ های كاری، تفنن، سرگرمی و تغییر ذائقه ها است كه در افرادی كه بیشتر از غذاهای آماده مصرف می­كنند، این مسمومیت ها به خوبی مشهود است.

این قبیل افراد به جای این كه به اهمیت و سلامت غذایی كه از آن استفاده كنند توجه كنند، به دنبال طعم و شكل غذا هستند و در این میان ارایه دهندگان غذاهای آماده در یك مسابقه پنهان به دنبال تحریك ذائقه ها و ارایه طعم های جدید برای فروش، سود بیشتر و جذب مشتری برای رستوران ها و مكان های عرضه محصولات غذایی خود هستند.

بر اساس این گزارش متوجه می شویم كه غذا خوردن در خارج از منزل امری بدیهی و اجتناب‌ ناپذیر است، چه برای خانواده ها كه در روزهای تعطیل آخر هفته و در دیگر روزها به رستوران ها می روند و از غذاهای آماده استفاده می كنند و چه برای كارمندان، كارگران، دانشجویان و كسانی كه شغلی ثابت در یك محل ندارند و مجبورند مدام از جایی به جای دیگر بروند و از روی اجبار غذا خوردن بیرون از خانه را تجربه كنند.

كارشناس اطلاع رسانی دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز در این زمینه می گوید: امروزه مصرف غذاهای بیرون و رستوران ها خیلی افزایش یافته است و در اكثر موارد به عنوان تفریح تلقی می شود.

'اعظم توسركانی' افزود : قبل از این كه در رستورانی بنشینید، دقت كنید آیا ظاهر رستوران تمیز و بهداشتی است یا خیر، اگر تمیز و بهداشتی به نظر نمی رسد در آن رستوران به هیچ عنوان غذا نخورید.

وی با بیان اینكه دقت كنید غذایی كه سفارش می دهید گوشت یا تخم مرغ نیم پخته نداشته باشد، تصریح كرد: اگر از این موارد مطمئن نیستید سوال كنید و همواره غذاهای كامل پخته شده سفارش دهید، زیرا تنها پخته شدن كامل غذا می تواند باكتری ها را از بین ببرد.

توسركانی ادامه داد: سعی كنید به جای ساندویچ ها و غذاهای مشابه با محتوای سرد مثل (هات داگ، گوشت یا مرغ سرد)، غذاهای دوباره گرم شده ای كه تا دمای بخار داغ شده اند سفارش دهید.

این كارشناس غذایی با بیان اینكه دقت كنید غذایی كه برای شما آورده می شود كاملا داغ باشد, در غیر این صورت از خوردن آن خودداری كنید.

وی اظهار داشت: هنگامی كه غذای پخته شده داغ خریداری می كنید، آن را ظرف دو ساعت مصرف كنید و یا آن را در فر با دمای برابر یا بالاتر از 74 درجه سانتی گراد نگهداری كنید تا از رشد باكتری ها جلوگیری شود.

وی تاكیدكرد: چنانچه غذای خریداری شده را داخل خودرو حمل می كنید آن را سریع به منزل برسانید و داخل یخچال بگذارید زیرا دمای داخل خودرو بسیار بالاست و اگر غذایی بیشتر از دو ساعت بیرون از یخچال بود آن را دور بریزید.

كارشناس مركز اطلاع رسانی و رسیدگی به شكایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز نیز در این زمینه می گوید: برخلاف پدر و مادرهای ما كه چندان اشتیاقی به رفتن به این رستوران ها را ندارند جوانان و نوجوانان ترجیح می دهند بجای غذاهای سنتی به سراغ انواع ساندویچ ها و پیتزاها بروند .

'اعظم شمشیری' با بیان اینكه این روزها كمتر جوانی است كه رستوران های فست فود را نشناسد و با دوستان خود به آن ها سر نزده باشد، تصریح كرد: فست فودها یا غذاهای آماده، غذاهایی هستند كه خیلی آسان و سریع تهیه می شوند و در رستوران ها با همین نام عرضه می شوند.

وی خاطر نشان كرد: رستوران های فست فود دو شاخص اصلی دارند یكی آن كه غذا پس از سفارش خیلی سریع آماده می شود و با حداقل امكانات به مشتری ارائه می شود و غذاهایی نظیر پیتزا، انواع ساندویچ، هات داگ، چیپس و پنیر و مرغ سرخ كرده كه معمولا در كنار آن ها سیب زمینی سرخ كرده و تنوری و انواع سالاد كلم و سالاد فصل به عنوان مخلفات میل می شود.

به گفته وی غذاهای فست فود راحت تری مانند سمبوسه نیز وجود دارد كه پس از خریداری از مغازه در حال راه رفتن میل می شوند.

شمشیری با بیان اینكه خوردن این غذاها، موجب شیوع عادت های بد مانند پرخوری، كم تحركی و سریع خوردن می شود به اثرات مضر فست فودها بر سلامتی انسان اشاره كرد و افزود: فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.

این كارشناس غذایی تصریح كرد: این غذاها در صورت تولید و استفاده نامناسب می‌توانند سبب ایجاد مسمومیت غذایی نیز شوند.

وی با اشاره به اینكه مسمومیت‌های غذایی ممكن است در اثر عوامل فیزیكی، شیمیایی و بیولوژیكی ‌ایجاد شوند، تاكید كرد: مسمومیت‌های غذایی به ‌شدت سلامت انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهند كه از این قبیل سالمندان، زنان باردار، كودكان و افرادی كه در سیستم ‌ایمنی خود دچار نقص هستند، از آسیب پذیرترین افراد می باشند.

شمشیری با بیان اینكه اولین قدم در جلوگیری از ‌ایجاد مسمومیت غذایی ‌این است كه اطلاعات خوب و جامعی از اصول ‌ایمنی غذایی، خطرات تهدیدكننده ‌ایمنی غذایی، ریسك‌ها و ‌این كه چگونه‌ این خطرات را كنترل و برطرف كنیم، داشته باشیم، افزود: ابتدا غذایی كه مورد استفاده مصرف كننده قرار می‌گیرد، باید برای مصرف مناسب باشد و كمترین میزان آلودگی را داشته باشد و مصرف‌كنندگان نیز نقش حیاتی خود را با افزایش دانش و به‌كارگیری اصول بهداشتی ‌ایفا می‌كنند.

كارشناس مركز اطلاع رسانی و رسیدگی به شكایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز یادآور شد: باید تاریخ مصرف را جدی بگیرید؛ بو، طعم و ظاهر محصولات تازه غالبا نشان دهنده كیفیت آن هاست، تصریح كرد: بسته‌بندی‌های آسیب‌ دیده خطری برای فساد و مسمومیت است و یا حداقل باعث كاهش زمان نگهداری محصول می‌شود و وجود چنین محصولاتی باید به فروشنده اطلاع داده شده و محصول دور ریخته شود.

وی ادامه داد: در صورتی كه غذا برای جذابیت تزیین ‌شود مانند تهیه میز اردو، باید به دورچین غذاها دقت شود چرا كه به طور معمول ‌این مواد خام مصرف می‌شوند.

شمشیری خاطر نشان كرد: افرادی كه از آلرژی‌های غذایی رنج می‌برند، در مكان‌های عمومی‌ باید بیشتر مراقب باشند.

ك/4/7161/641/320



:: برچسب‌ها: د ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()