به گزارش روز شنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ' زهرا عبداللهی' در گفت وگویی با اشاره به نقش شیر در رشد و استحكام استخوان ها و دندان ها و سلامت پوست، افزود: مصرف شیر و لبنیات، مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند پروتئین، كلسیم، فسفر و برخی از انواع ویتامین های گروه 'ب' B و ویتامین 'آ' A را تامین می كند.
وی خاطرنشان كرد همچنین مصرف روزانه دو لیوان شیر می تواند تمام نیاز بدن به فسفر و نیمی از نیاز بدن به ویتامین B12 را تامین كند.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه به شیوه نگهداری از لبنیاتی مانند پنیر اشاره كرد و گفت: افراد برای استفاده از پنیر تازه، باید آن را حداقل به مدت دو ماه در آب نمك نگهداری و سپس مصرف كنند.
عبداللهی افزود: برای مصرف هر نوع كشك نیز حتما باید قبل از مصرف، مقداری آب به آن افزود و حداقل پنج تا 10 دقیقه آن را جوشاند.
اجتمام**9185 ** 1569